tisdag 24 februari 2015

Budget 2.0 – Leva i Thailand ”revisted”

Uppdatering 2017-08-01

Från och med 2018 kommer vi att vara på varmare breddgrader 3-4 månader per år samt ytterligare någon månad i Sverige på sommaren. Våra passiva inkomster täcker mer än väl detta lilla äventyr inkl alla kostnader vi har kvar i Sverige. Vi fortsätter självklart att bygga vidare på vår pengamaskin och rör oss tveklöst i rätt riktning. Vårt långsiktiga mål är att helt kunna leva av de passiva inkomster vi får och därmed äga vår tid fullt ut. Som läget är just nu har vi dock arbeten vi trivs väldigt bra med varför alternativet att helt sluta jobba inte känns speciellt lockande.

Den inbitne läsaren av bloggen känner till att vår tanke är att dra till Thailand senast år 2020 och där leva av våra passiva inkomster som vi nu håller på att bygga upp. Med tanke på senaste nytt kring visumregler  är det ju dock frågan om det kommer vara möjligt, men det är många år kvar så mycket kommer garanterat att hända. Med tanke på detta så kommer vi dock redan nu att börja kolla upp tänkbara alternativ, men vårt primära land att flytta till är fortsatt Thailand.


Väl på plats i Thailand inleder vi med en rejäl semester på obestämd tid, men därefter vill vi engagera oss i något projekt som känns spännande och meningsfullt. En tanke vi har är att arbeta som volontärer under en period. Samtidigt vill vi få mer tid för varandra, hinna njuta av livet och till varje pris undvika att springa 120 km/timme i ett ekorrhjul.

Efter lite funderande och inte minst värdefull input från bloggkollegan Chansar Mest kommer vi försöka att få tjänstledigt under en tid för att få chansen att prova på hur vi trivs. Skulle det visa sig att vi inte vill vara kvar har vi möjligheten att åka tillbaka till Sverige och då gå tillbaka till våra arbeten. Det känns som en klok plan.

Familjen VtF består av två vuxna och ett barn varför tillgång till en bra skola är mycket viktigt för oss. Alternativen som finns att välja på är en internationell skola alternativt Svenska Skolan. Just nu lutar det åt att välja Svenska Skolan som vi vet håller hög kvalitet och som dessutom samarbetar tätt med det svenska skolväsendet och hemskolan. Det känns viktigt för oss att vår dotter får en godkänd utbildning så att hon kan studera vidare i Sverige om hon så önskar.
Under resan till Thailand nu i januari gjorde vi viss research på plats. Det har gett oss ny information och även fått oss att tänka ytterligare ett varv till kring hur vi skulle vilja ha det för att verkligen våga hoppa. Vi har därför gått igenom Budget 1.0 och kollat över alla budgetposter för att se om det finns något vi behöver revidera. Så var fallet och jag kan redan nu avslöja att budgeten har höjts .
Nedan redogör jag för respektive budgetpost och hur vi tänker. Vi har försökt att skapa en budget som passar våra önskemål och krav så att vi känner oss bekväma med att hoppa ut för stupet och in i det okända. Budgeten kan säkert av vissa anses som snålt tilltagen, medan andra kommer tycka att den är sjukt lyxig. Återigen, den här budgeten är satt för att passa oss och ingen annan. Jag kan också säga att det går att leva otroligt mycket billigare än vad vi har skissat på, men självklart också betydligt dyrare.
Hyra bostad
Efter att vi har funderat lite mer kring boende så har vi kommit fram till några saker som vi anser är viktiga för oss och vår trivsel. Helt klart kommer boendet att bli en central punkt för familjen när vi är i Thailand varför vi kommit fram till att vi är beredda att lägga en ganska så stor slant på detta.
Följande kriterier skulle vi önska / vilja ha:
 • Vi har kommit fram till att vi helst vill hyra ett hus med en liten trädgård. Idag bor vi i hus och det trivs vi med, dessutom vill vi ha en liten trädgårdsplätt så att vi har möjlighet att odla lite egna frukter, bär och grönsaker (något jag personligen är road av). Eftersom vi tänker hyra bostaden behöver vi inte heller bekymra oss för underhåll mm.
 • Minst 2 sovrum och 2 badrum samt ett vettigt kök som tillåter matlagning.
 • Gärna diskmaskin och tvättmaskin. Tvättmaskin är dock inget krav eftersom det ändå är ganska billigt att lämna in sin tvätt (typ 40-50 THB per kilo). Diskmaskin kan vi också klara oss utan, men det vore ju skönt om en sådan fanns.
 • Snabbt internet eftersom vi vill kunna streama musik och filmer och kunna ha kontakt med vänner och familj i Sverige via t ex Skype.
 • Med tanke på värmen vill vi ha tillgång till pool. Vi behöver inte ha en privat pool, utan en sk ”Communal pool”, dvs en gemensam pool för husen i området, duger alldeles utmärkt.
 • Rimligt avstånd till skolan vår dotter ska gå på. Max 10-15 min med moppe.
 • Rimligt avstånd till stranden. Max 10-15 min med moppe.
 • Rimligt avstånd till mataffärer, marknad och andra affärer etc. Gärna max 20 min med moppe.
 • Nära till i varje fall några ok restauranger (gångavstånd är att föredra).
I vår tidigare budget hade vi satt 22 000 THB på denna post. Efter djupare research höjer vi nu denna till 25 000 THB per månad. För de pengarna kommer vi kunna hyra ett hus som uppfyller merparten av våra önskemål, t ex detta hus om 120 kvm som ligger i västra Hua Hin och t om har egen swimming pool.
El & vatten
El verkar kosta ungefär 5-6 THB/kWh och vatten 20 THB/kubik (inte 100 % säker dock, beror också på område och del av Thailand). Det verkar viktigt att avtala om att priset man betalar är utan påslag till hyresvärden (kan t ex lösas genom att man själv betalar direkt till leverantören) eller att det i avtalet framgår priset per kWh respektive kubik vatten man ska betala till hyresvärden.
I vår tidigare budget hade vi satt 2 500 THB/månad och efter lite research känns det något högt varför vi sänkt posten till 2 000 THB/månad. Observera dock att det också går att komma en bra bit över denna summa, t ex genom att låta AC stå på såväl dag som natt.
Dricksvatten
Eftersom vattnet i kranarna inte är så hälsosamt att dricka blir inköp av dricksvatten nödvändigt. Alternativen som finns att välja på är att antingen köpa flaskvatten eller så finns det automater utplacerade där du kan fylla på vatten via medhavd flaska/dunk.
I vår tidigare budget hade vi satt 500 THB/månad och den kalkylen tror jag håller om man kombinerar flaskvatten med påfyllnad via automat som verkar kosta 1 THB/liter.
Mat hemma
Vår tanke är att laga mat hemma merparten av alla dagar och att då handla så mycket som möjligt på någon närliggande marknad och i större matvarubutik. Att äta bra och vällagad mat känns viktigt och dessutom tycker vi det är ganska så kul att laga mat tillsammans. Speciellt kul blir det när det finns tid och kan göras utan stress.
I den här posten ingår även produkter för personlig hygien såsom tandkräm och schampo samt städprodukter såsom rengöringsmedel. Ingår gör även köp av läsk och öl. Dricksvatten däremot återfinns i separat budgetpost liksom köp av dricka vid restaurangbesök.
Ungefär 15 stycken ”äta-ute” luncher/middagar per månad har vi budgetera för (se separat post, Äta ute). Dessutom äter vår dotter lunch i skolan, vilket ingår i skolavgiften, 4 av 5 dagar per vecka. Fredagar slutar skolan klockan 12 och då förväntas barnen äta hemma.
I vår tidigare budget hade vi satt 8 000 THB/månad, men då vi nu inkluderat posten ”personlig hygien” tror vi oss behöva lite mer varför vi lagt på 500 THB/månad.
Internet & Telefon
Vi vill gärna ha en vettig internetuppkoppling för att kunna streama musik och film samt så klart kunna använda t ex Skype för kontakt med familj och vänner i Sverige. Vad gäller telefon tänker vi inte ha någon fast sådan utan vi använder våra mobiltelefoner och köper ett lokalt SIM-kort så det går att ringa lokalt vid behov.
Det har inte varit helt enkelt att hitta vettiga uppgifter om kostnad för internet och telefon tyvärr. Ibland ingår t ex internet i hyran av huset och ibland inte, men vi har kommit fram till att 2 000 THB per månad bör räcka (samma som i tidigare budget).
Skolavgift
Avser avgiften för att vår dotter går på Svenska skolan. Skolan har nära kontakt med ”hemskolan” och följer Lgr 11 vilket gör att eleven får en godkänd utbildning för att t ex kunna söka in till svenskt gymnasium. Som en del av utbildningen ingår även kurser i det Thailändska språket vilket är bra.
År 2020 är vår dotter så pass gammal att hon ska få betyg. I den förra budgeten hade vi missat att skolan inte är behörig att sätta betyg varför det krävs att eleven är ansluten till Sofia Distans. Sofia Distans och skolan i Thailand samverkar nära för att ge bästa tänkbara utbildning. Att ansluta eleven till Sofia Distans kostar ytterligare 7 500 THB/månad, men det finns ju inte mycket att välja på så det är bara att leva med.
Lite surt är det ju ändå eftersom det innebär en rejält ökad kostnad, men på den här posten tänker vi absolut inte snåla. Tidigare hade vi budgeterat för 10 000 THB/månad, men nu är vi uppe i 17 500 THB.
Äta ute
Vi budgeterar med att äta ute vid 15 tillfällen per månad (lunch eller middag). Här ingår en komplett måltid inklusive dryck där vi räknar med att det kostar c:a 200 THB per person och gång. Det går så klart att äta klart billigare än så, men då kan vi ju äta ute fler dagar än 15 om så önskas.
Jämfört med förra budgeten har vi höjt summan något samt även slagit ihop posterna ”Restaurang, mat ute” samt ”Alkohol, läsk mm”.
Transport & Drivmedel
Planen är att hyra en moppe initialt för att på sikt köpa en begagnad (vilket går på c:a 15 000 – 25 000 THB). I den här budgetposten räknar jag enbart på beräknade kostnader när en moped väl har inhandlats.
I kostnaden ingår då drivmedel osv samt att vi även inkluderat någon taxiresa då och då. Vi hade tidigare satt 1 500 THB per månad och det tror vi är lämpligt att behålla.
Nöjen
I den här posten inkluderas saker som t ex biobesök, inträden till olika evenemang, massage etc. Vi har höjt posten med 1 000 THB, dvs från 2 000 THB till 3 000 THB per månad vilket känns rimligt då den förra var väl snålt tilltagen.
Visum & ”Visa runs”
Som jag tidigare har skrivit om i inlägget Thailand stoppar ”visa runs”  är det inte längre möjligt att stanna i landet någon längre tid på turistvisum. Du måste framöver skaffa dig ett visum avsett för ändamålet. Med andra ord försvinner den här budgetposten (kostnad för att förnya visum ligger nu under posten ”Övrigt”).
Som jag skriver om i inlägget är min bedömning att de Thailändska myndigheterna kommer att införa en ny variant av Longstay O-A visum för personer under 50 år (idag finns det bara för personer på 50 år och över). Det kommer säkert ta lite tid, men vår tanke är ju att ha nått målet senast år 2020 så till dess hoppas vi på att en lösning finns på plats, vilket då gör det möjligt för oss att vistas i landet en längre tid. Longstay idag ger personen rätt att stanna i ett år i taget.
Reseförsäkring
En reseförsäkring tycker jag känns viktigt att teckna med tanke på att det kan bli kolossalt dyrt om man råkar ut för allvarlig sjukdom eller för den delen en allvarlig olycka i Thailand. T ex, skulle det krävas transport hem till Sverige kostar det lätt 1 MSEK + initiala kostnader för sjukhusvård på plats och skulle du själv råka orsaka en olycka, ja då kan det lätt bli dyrare än så med tanke på advokatkostnader, skadestånd osv.  
Jag har grävt lite mer i detta och kommit fram till att Gouda verkar vara ett bra alternativ. Reseförsäkringar är aldrig billiga utan snarare svindyra, men jag kan förstå varför med tanke på att olycksrisken i Thailand lär vara ganska så hög (folk kör som galningar t ex).
Jag har provat att göra en kalkyl och för vår familj så skulle det kosta ungefär 6 250 THB/månad för en bra försäkring med ingående moment som akut vård, akut tandläkarvård, hemtransport vid allvarlig sjukdom, ansvarsskydd, överfallsskydd mm. Dyrt? Absolut, men personligen vill jag inte chansa när det kommer till reseförsäkringsskydd.
Övrigt inklusive spar
Ska vara en buffert för oförutsedda kostnader samt även för kostnader som uppkommer med viss oregelbundenhet, t ex läkarbesök, mediciner mm. Tanken är också att medel här ska kunna användas för resor hem till Sverige (i varje fall en gång per år), men också för resor till spännande grannländer. Det som (eventuellt) inte används har vi för avsikt att spara undan till regnigare dagar.
Vi har ökat på posten övrigt något för att även få en buffert för saker som inflation, valutaeffekter samt sänkta utdelningar från aktieportföljen.
Att vi nu höjt budgeten påverkar inte vår plan i en allt för stor utsträckning. Vår bedömning är att det fortfarande är möjligt för oss att komma iväg senaste år 2020 och skulle vi inte ha nått riktigt i mål får vi väl finansiera det sista på sidan om.
Vad tror du om vår nya budget? Håller den?

501 kommentarer:

 1. Hej igen!

  Jag delar ju samma mål som er och vi har ej räknat lika detaljerat som du ni har och delat upp alla posterna men vi verkar har kommit till liknande budgetar.
  Det beror ju en del på boendestandard, del av Thailand och läge på huset.....
  Det skiljer väldigt mycket i hyra om man har 10-12 min med moppe till stranden istället för gångavstånd.
  Sedan hänger det ju en del på hobbies...dykning och golf är inte billigt....

  Vi räknar på ca 20 000SEK/mån för två vuxna. För dessa pengar tror vi att vi kan leva bra men jag har vänner som säger att det är för lite...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Rikard,

   Ja det skiljer väldigt mycket i pris beroende läge, vart i Thailand osv helt klart.

   20 000 kr per månad för två vuxna bör absolut inte vara några problem. Nu tänkte väl ni ägna er en del åt dykning om jag inte minns fel och det är dock dyrt. Tror trots allt att ni klarar er på 20 k om ni inte bor svindyrt, kan leva med att det tar 10 min till stranden, inte äter västerländsk mat ute varje dag osv. Det handlar ju om prioriteringar.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  4. Vi klarar oss bra utan suspekt reklam sir femi perez =)

   Radera
  5. Hej allihopa, skriver detta vittnesbörd eftersom jag verkligen tacksam för vad jasmin noor Loan Company gjorde för mig och min familj, när jag trodde att det inte fanns något hopp han kom och göra min familj känner levande igen genom att låna oss lån på en mycket låg ränta av 3%. Jo jag har letat efter ett lån för att lösa mina skulder under de senaste tre månaderna allt jag träffade lurad och tog mina pengar tills jag äntligen träffat en Gud sände långivare. Jag trodde aldrig att det fortfarande finns äkta lån långivare på internet men till min största förvåning jag fick mitt lån utan att slösa mycket tid så om du är ute efter ett lån på något belopp skulle jag råda dig att e-posta dem via: (jasminnoorloancompany @ gmail.com) och vara fri från internet bedrägerier. thanks ... från Kalifornien, USA.

   Radera
  6. Jag vill använda detta medium för att säga ett stort tack till Jasmin noor Loan Company för vad de gjorde för mig och min familj .... Först när jag fick sin kontakt online tyckte jag att de var precis som andra falska lån långivare som låtsas för att hjälpa men jag ville bara försöka till min största överraskning efter att ha kontaktat dem, fick jag mitt lån inom 24 timmar att kontakta dem de är helt enkelt de bästa och jag litar på dem med mitt liv för att de gav mig ett nytt liv att leva på .. .... Vänligen kontakta dem på jasminnoorloancompany@gmail.com

   Radera
  7. Jag vill använda detta medium för att säga ett stort tack till Jasmin noor Loan Company för vad de gjorde för mig och min familj .... Först när jag fick sin kontakt online tyckte jag att de var precis som andra falska lån långivare som låtsas för att hjälpa men jag ville bara försöka till min största överraskning efter att ha kontaktat dem, fick jag mitt lån inom 24 timmar att kontakta dem de är helt enkelt de bästa och jag litar på dem med mitt liv för att de gav mig ett nytt liv att leva på .. .... Vänligen kontakta dem på jasminnoorloancompany@gmail.com

   Radera
  8. Hallå

   behöver du lite kredit eller någon finansiering? Inte tillbaka betalas av banken? Har du ett betald konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema med en låg ränta på 2%. För mer information, kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

   Förnamn:..............
   Efternamn:..............
   Land:..........
   Stat:..........
   Mängd:..................
   Lånlängd: ..........
   Telefonnummer:.............
   ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
   Företagsnamn: REMY.FINK CREDIT
   Företagets e-postadress: REMY.CREDIT111@gmail.com
   Företag NMLS ID: 517219
   Jag önskar er allt bäst,
   REMY.FINK ...

   Radera
  9. Mitt namn är Kattie Javier, 34 år, jag vill informera er om herrens goda nyheter för att slutligen leda mig till en riktigt och genuin långivare med namnet Mrs SUSAN JAMES, {susanjamesloanfirml07@gmail.com} efter har blivit scammed av andra falska långivare, jag var hopplös och visste inte vem som kunde lita på när hon kom och sätta ett bra leende på mitt ansikte vid min största överraskning. Någon av er som också har blivit offer för bluff, du borde inte stör mer, jag får dig bra nyheter och den enda långivaren du kan lita på, kontakta henne nu nu via: susanjamesloanfirml07@outlook.com eller Webbplats: https: // susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer. Och än en gång tack till fru SUSAN JAMES för att ge mig ett lån på 42 000,00 USD.

   Radera
  10. DEAR LOAN SEEKER,

   XMAS LÅN ÄR HÄR NU I LÅG RATE 1%

   behöver du ett brådskande lån för att starta ett företag före jul har du ett Xmas lån? Vi ger till både företag och individ, så om du behöver ett brådskande lån nu inom 12 timmar kan vi ge dig ett lån utan dröjsmål okej
   Xmas lån är tillgängligt nu låg ränta på 1%: kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com]
   ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
   Företagsnamn: REMY.FINK CREDIT
   Företagets e-postadress: {REMY.CREDIT111@gmail.com}
   Företag NMLS ID: 517219
   Jag önskar er allt bäst,
   REMY.FINK …

   Radera
  11. Hej jag heter Nurin Logan, jag vill tacka fru SUSAN JAMES för att hjälpa mig med min lånefond på $ 46,000.00 efter att ha blivit lurad så länge om du är intresserad av ett lån, kontakta henne så att hon också kan hjälpa dig med hennes lån inte ta lång tid på 24 timmar då mitt lån var på mitt konto Alla som behöver ett brådskande och betrodda lån borde kontakta henne nu, hon är gud skickad och en bra person, hennes hemsida: https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loanofficer eller email: susanjamesloanfirml07@gmail.com eller susanjamesloanfirml07@outlook.com

   Radera
 2. Finns det någon möjlighet att skapa någon form av naturlig hedge i sparandet. T ex skulle i kunna flytta någon del av kapitalet så att det sam-korrelerar med den Thailändska valutan och ekonomin. Vi har för avsikt att spendera vår tid efter "pension" i Europa (främst Sverige) och Amerika (främst Mexiko) och har därför viktat vårt sparande mot dessa marknader. På senare år har valutor rört sig mycket och en ofördelaktig valutarörelse kan helt plötsligt göra allt mycket dyrare för någon som har huvuddelen av sin inkomst i annan valuta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant som du säger. Jag har funderat lite på det här, men ännu inte hittat någon bra lösning.

   Vår "hedge" får väl möjligen vara att vi förutom att erhålla passiv inkomst från våra utdelningsaktier även kommer ha ett större belopp utanför börsen som till viss del skulle kunna tänkas placeras i Thailand när vi väl är på plats, t ex på ett räntekonto eller på börsen. Nu vet jag väldigt lite om vilka möjligheter som finns, räntenivåer, risker osv men den tanken har slagit mig i alla fall och skulle kunna vara värd att titta närmre på.

   Radera
 3. Jag måste säga att jag tycker dom här inläggen är intressanta, men jag har svårt att förstå rätt mycket. Jag vill inte vara respektlös, det är er framtid och er dröm men eftersom du publicerar den så här har jag några frågor.

  Din kalkyl nu är, med nuvarande växlingskurs, ger att det ungefär skulle vara 50% dyrare att bo i Thailand än i Sverige, med någon sorts vag referens om era kostnader och med en titt på våra planer. Känns det rimligt?

  Det andra är det som jag tycker verkar kravet på trygghet (försäkringar trots att ni har pengar) och koppling till Sverige (bredband och skola) som resulterar i väldigt höga kostnader. Är verkligen Thailand rätt ställe att åka till för er?

  Jag antar att min fråga är: Hur resonerar ni? Ni verkar ha ett mål vad gäller plats och ett mål vad gäller liv, som rimmar dåligt. Eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du vet Onkel Tom att jag tycker det är fantastiskt kul och givande att du ifrågasätter och vrider och vänder på saker och ting. Kan ärligt säga att jag blir glad att du är så engagerad. Att du skulle vara respektlös tycker jag inte alls, snarare nyfiken och ifrågasättande, något jag hoppas att du fortsätter med!

   Hur du däremot kommit fram till att det skulle bli 50% dyrare för oss att bo i Thailand jmf Sverige är för mig en gåta. Våra kostnader per månad i Sverige överstiger definitivt de 21 000 SEK/mån (84 000 THB) vi hoppas kunna leva av i Thailand. I princip kan du (nästan) dubbla den summan. Därutöver sparar vi drygt 50% av vår disponibla inkomst där merparten går till investeringar (aktier, fonder osv) och resten till buffertspar + resespar. De sistnämnda ser jag dock inte som sparande utan snarare avsättningar till framtida kostnader.

   Du sätter däremot fingret på en öm punkt när du börjar prata om det här med trygghet =) Vi (eller i varje fall jag) är nog lite fega ibland när det kommer till såna här saker. Jag ska faktiskt ta mig en seriös funderare kring det här med reseförsäkring. Som du säger, pengar finns ju faktiskt och kostnaden för att ha försäkring är riktigt hög.

   Bredband däremot känns ju inte som någon hög kostnad. Det kommer kanske kosta 100 - 200 kr/mån i svenska pengar så det är inte mycket att tjafsa om. Klart vi vill kunna streama musik, kolla film och i stort nyttja internet (finns ju då en fet portfölj som behöver pysslas om i bland också och vem vet, bloggen kanske fortfarande lever så jag behöver publicera inlägg =)

   När det kommer till skola är jag väl lite benägen att hålla med dig, men däremot är det faktiskt så att "Svenska skolan" är billigare att gå på jmf en Thailändsk internationell skola. Dessutom tycker faktiskt jag att det är viktigt att ha en koppling till hemskolan (vilket innebär att vår dotter följer läroplanen som klassen i Sverige jobbar enligt) eftersom det inte går att veta hur länge vi vill vara kvar. Säg att vi t ex känner efter X månader att: nej, det här blev inte som vi hade tänkt, ja då har vi ju inte stökat till det för vår dotter utan hon kan raskt hoppa in i sin klass igen med kunskaper som hennes klasskamrater. Skulle vi däremot bli kvar, ja då är det ju en annan femma. Fegt? Mja kanske, men i min värld ganska klokt också.

   Sammanfattningsvis: Vi har ett mål vad gäller plats (varmt klimat, lägre levnadskostnader, annat tempo) och ett mål vad gäller liv (mer tid för varandra, mer tid för projekt vi brinner för, inga måsten) och jag tycker att de rimmar alldeles ypperligt bra med vår masterplan. I Thailand kan vi ju leva riktigt bra på knappt halva summa vs Sverige (och ännu lägre om jag vågar släppa handbromsen t ex vad gäller reseförsäkring). I övrigt uppfylls övriga mål också t ex vad gäller klimat, tempo, möjligheten att få engagera sig i något vi brinner för osv.

   Radera
 4. Mycket intressant läsning. För mig personlingen är Thailand inte intressant, jag behöver bo i ett stabilt och demokratiskt land, klimatet kan inte kompensera.

  Kostnaden är hyfsat hög måste jag säga. Jag har två barn och bor i en medelstor svensk stad och lever billigare än så. Dock har vi ett avbetalt hus, så alternativintäkten om man skulle placera de pengarna bör i rättvisans namn kanske tas med.

  Lycka till med era planer i alla fall, och trevligt att vi läsare får "följa med på resan".

  /LL

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan förstå hur du tänker och respekterar absolut det. Alla måste fatta sina egna beslut och känna att de är rätt utifrån egna preferensramar.

   Månadskostnaden vi budgeterar med är inte låg och det går utan tvekan att leva betydligt billigare än vad vi kalkylerat med. Vi tänker dock som så att ska vi väl hoppa ut för stupet och lämna tryggheten i Svedala med välbetalda arbeten, bra boende osv, ja då vill vi inte köra på en allt för snålt tilltagen budget.

   Tack för lyckönskningen LL!

   Radera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 8. Reklam från Vasco, magie och clarke klarar vi oss bra utan.

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Reklam från Magie klarar vi oss också bra utan känner jag =)

   Radera
 10. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 11. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 12. Hej,
  Intressant att läsa om er planering! Har själv för avsikt att flytta till Thailand men inte förrns om ca 15 år då jag går i pension (62 år).

  Kommer att få ca 85.000 THB/mån (netto) som kursen står i just nu.

  Jag är gift med en Thai sedan 10 år tillbaka och vi har gjort vissa investeringar där nere redan nu som jag kommer att få in pengar ifrån så jag räknar med att land + hus är betalt och klart när vi flyttar ner, har då räknat på en månads kostnad på 50.000 THB resten blir sparande (land ca 2 rai + hus totalt ca 10-12 mil THB), har nu inte gjort någon djup kalkyl utan taget lite i luften.

  En sak som jag "tror" du kanske räknat lite lågt på är EL och framför allt då du skriver att den ska stå på 24/7. Frugan har ett hus redan i Thailand och när vi sist bodde i det 4v (2 aircon) och då hade vi den bara på ca 12 tim / dag så fick vi en räkning på har jag för mig 2000 baht, då är det ingen pool, ingen TV, vattenvärmare osv... osv... utan aircon + kyl/fry + micro och sen lampor. I min kalkyl så har jag tänkt 5000 baht/mån för elen, räkna med att den kostar som i Sverige. I vår lägenhet vi har i Sverige så har vi ca 850kr dvs 3500 baht men då har vi ingen aircon heller.

  Nåväl lycka till med allt, kul att följa vad som händer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack för din kommentar!
   Ber om ursäkt för sent svar, men jag har varit utomlands de senaste veckorna och har då prioriterat annat än bloggen =)

   Tack också för din input och du kan ha rätt i att vi har räknat lite väl lågt vad gäller el. Vi har dock inga planer på att köra AC 24/7 utan i inlägget skriver jag att "Observera dock att det också går att komma en bra bit över denna summa, t ex genom att låta AC stå på såväl dag som natt." Hur som tror jag inte att budgeterade 2 000 Bath är tillräckligt utan posten bör nog sättas på minst 1 000 Bath till eller kanske t om lite mer än så. Får nog göra lite mer research här framöver.

   Önskar även dig lycka till och jag hoppas självklart att du fortsätter att följa bloggen!

   Radera
 13. Hej du. Jag vet lite om detta då jag bor tillsammans med familj i Thailand och har så gjort i 8 år. Jag tror inte att volontär jobb är något att sträva efter här nere. Det är helt enkelt för många som tänker precis som ni. Det finns till och med de som betalar för att få utföra den typen av arbete och det blir mer eller mindre kvalificerad turism.

  Om fokus är att "ta sig ur ekorrhjulet" så rekommenderar jag er att flytta till Chiang mai. Vi har inte mycket till stränder här uppe men av olika anledningar så har ni mycket större chans att lyckas med er uppgift här än om ni exempelvis flyttar till en ö eller strandort (turist ort). Bangkok tror jag inte ni skulle trivas i.

  Jag tycker att era kostnader för reseförsäkringar låter dyra. Ni borde kunna täcka detta med en health insurance (sök på bupha) för 15.000 till 25.000 baht per år per person. Kom ihåg att ni bara behöver ha täckning för sjukvård inom landet. Många försäkringar täcker sjukvård i USA etc, vilket ju omfattar kostander som vida överstiger de som ni skulle kunna tänkas behöva täckas upp av här nere.

  Tråkigt att ni vill att er dotter ska gå i "Svensk skola" trodde ni vill bort från sverige :). Internationella skolor här nere har uppskattningsvis mer än 50% elever som inte är Thai och verkar vara ett bra alternativ för er dotter, kan jag tycka. Men det kostar 100.000++ baht per år vilket trots allt är bra mycket billigare än vad ni budgeterar för, dessutom tror jag kvaliten är högre.

  Er budget ser inte orimlig ut. Men skillnaden är mycket store beroende på var ni lever. Ett hus enligt era önskemål kan hyras för 15.000 baht i månaden i Chiang Mai med ett års kontrakt. Jag har thai vänner som hyr respektabla hus för så lite som 7000 baht.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ledsen för sent svar, men har varit bortrest i några dagar.

   Stort tack för din kommentar. Det är otroligt kul när någon som har erfarenhet kommer med input. Några kommentarer/reflektioner:

   Där ser man, ja volontärarbete har ju blivit lite på modet så jag är inte helt förvånad. Skulle det inte vara möjligt får vi tänka annorlunda, det är inte hela världen.

   Chiang Mai har jag läst en del om, men att bo så långt ifrån havet skulle inte kännas helt bra. Kanske dock är värt att fundera mer på. Att bo i Bangkok är otänkbart, vi skulle absolut inte trivas =)

   Tack för tipset om reseförsäkring, det ska jag definitivt titta närmre på.

   Jo det är nog en god idé att även kolla in internationella skolor. Kvaliteten är säkerligen minst lika hög och kanske t om högre som du säger.

   Vad gäller budgeten, tycker du det finns någon post som är allt för låg, men även allt för hög? Jag inser naturligtvis att det skiljer sig kraftigt åt beroende på var i landet man bor, men ge mig gärna din feedback utifrån Chiang Mai.

   Radera
 14. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 15. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 16. Hej!

  kul att läsa om era inlägg. Vi har en plan att åka till TH nästa år och provbo där i några månader mellan December och April och eran blogg kom till mycket nytta (när det gäller budget och sånt förstås). Varken jag eller min sambo har varit i Thailand så undrade om ni hade tips var vi ska bo (letar efter hus/community med pool och barnvänlig till våran son som då blir 18 månader gammal) så alla tips är välkomna :-)

  En annan intressant fråga till er som ingen verkar ha frågat är hur tänker ni göra med era passiva inkomster när det gäller att betala skatt? kommer ni betala i Thailand eller i Sverige?

  Tackar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack för din kommentar. Låter härligt tycker jag och ni kommer garanterat inte att ångra er.

   Svårt med konkreta tips kring boende ärligt talat. Det finns massor av trevliga orter att välja på. Har ni bestämt er för var i Thailand ni tänker provbo?

   Det förslag jag rekommenderar är att initialt boka hotell (1-3 veckor t ex) och så letar ni bostad på plats, på många orter kommer ni att kunna hitta olika alternativ som passar. Ett annat alternativ (som jag inte rekommenderar) är att boka via webben (t ex många svenskar som hyr ut), men räkna då med att ni får betala ett betydligt högre pris.

   I vårt fall blir vi begränsade till orter där svenska skolan finns eftersom vår dotter har skolplikt.

   Skatt behöver man betala i det land man är bosatt i även om det tar ett tag att bli utskriven (minns ej exakt, men tror det handlar om något år). Kör vi på ett upplägg där vi flyttar permanent kommer vi alltså behöva betala skatt i Thailand. Ett alternativ vi klurar på är också att bo delar av året i Thailand och delar i Sverige. I ett sådant scenario betalar vi skatt i Sverige.

   Radera
 17. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 18. Hej lån arbetssökande,

  Behöver du ett akut lån för att starta företag, skuld lån? köpa en bil eller ett hus? Om ja oroa dig inte mer, för vi erbjuder alla typer av lån till låg och prisvärd ränta på 3%, utan säkerhet och utan kreditprövning . Komma tillbaka till oss om du behöver ett lån med nedanstående information.

  Kontakta E-post: malgorzata.bwc01@gmail.com

  Har du en dålig kredit?
  Behöver du pengar för att betala räkningar?
  Behöver du starta ett nytt företag?
  Har du oavslutade projekt till hands på grund av dålig finansiering?

  SvaraRadera
 19. Hej, jag är Harry, ett privat lån långivare som ger livstid möjlighet lån. Behöver du ett akut lån för att rensa dina skulder eller om du behöver ett kapitallån för att förbättra ditt företag? har du fått avslag av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du en konsolidering lån eller en inteckning? sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem ett minne blott. Vi lånar medel ut till personer i behov av ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 2%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi gör pålitliga och mottagaren stöd och kommer att vara villiga att erbjuda dig ett lån. Så maila oss idag på: Harrymorgan0006@gmail.com

  SvaraRadera
 20. Hallå,
    Vi är kristna organisationen bildats för att hjälpa människor i behov av hjälp, såsom finansiell help.So om du går igenom ekonomiska svårigheter eller om du är i någon ekonomisk oreda, och du behöver pengar för att starta ett eget företag, eller om du behöver lån till betala din skuld eller betala dina räkningar, starta en fin affär, eller du har svårt att få kapital lån från lokala banker, kontakta oss idag via e-post larsson_investment@foxmail.com för Bibeln säger "Lukas 11:10 Alla som frågar får, den som söker finner, och för den som bultar, dörren öppnas ". Så låt inte dessa tillfälle passera dig av eftersom Jesus är densamme i går, i dag och för evigt mer. Vänligen dessa är endast allvarliga sinnade och gudfruktiga människor.

  Fyll i formuläret nedan ansökan helt så att vi kan öppna ett lån bearbetningsprofil för dig i mitt företag, om du är intresserad av att få ett lån från oss

    FÖRSTA INFORMATION SOM KRÄVS

  Fullständiga namn:........
  Personliga telefonnummer: .....
  Land:.......
  Adress:....
  Ange:.........
  Ålder:.........
  Kön:..........
  Har du ansökt om ett lån innan:? ...
  Civilstånd: .....
  Lånebeloppet krävs: .........
  Lån Varaktighet: ....
  Ockupation:.........
  Månadsinkomst:.......

  Tack för din tid och förståelse !!!
  Alla svar via e-post: {larsson_investment@foxmail.com}

  SvaraRadera
 21. Sidd Dir am brauchen vun finanziell Hëllef, an Dir wësst net, wat ze maachen oder déi Kontaktéiert eis haut un Vertrauen fir méi Informatiounen iwwert wéi Är Dram Prêt ze kréien, da kontaktéiert eis op: siguret134@gmail.com

  SvaraRadera
 22. DEN BÄSTA OCH tillförlitliga uppgifter om penning LENDER!
  Vi kan hjälpa dig med en äkta lån för att möta dina behov.
  Behöver du en personalloan, billån, bostadslån, investeringslån , företag lån, hypotekslån, skuldkonsolidering och mer utan stress och med snabbt godkännande? Behöver du en brådskande lån idag? No Credit Check eller socialförsäkringsnummer krävs rekommenderar vi dig att söka mer som vi är här för att göra alla dina ekonomiska bekymmer ett minne blott.
  * Lån godkännande på mindre än 24 HOUR !!
  * GARANTERAD säker överföring !!
  * 100% beviljningsgrad !!
  * Låg ränta på 3% !!
  vi kommer att vara glada att kunna erbjuda dig ett lån Feel, välkommen att kontakta oss för en verklig finansiella tjänster på bästa kredit begränsad.
  KONTAKT: Mary Ellen
  ellen.mary@usa.com, hiringdeckellen@gmail.com
  +13234984704
  Lån handläggaren.
  BEST CREDIT LIMITED.

  SvaraRadera
 23. Ansöka om kredit

  Behöver du lån till företag, personliga lån, billån, jordbrukslån , eller projektfinansiering? Det är goda nyheter för you.Apply för ett lån i dag. Vi erbjuder dig de bästa deal.We låna ut till olika delar av världen. Asien, Australien Oceanien, Europa, Nordamerika, Sydamerika och Afrika, Antarktis. För mer information om att få ett lån, kontakta vår representant. Kontakta följande e-postadress.

  För någon hjälp eller angränsande fråga Kontakt
  info.donaldshawloanfirm@gmail.com
  Telefon: +4447045777757
  Facebook sida: fb.me/donaldshawloanfirm
  E-post: Donaldshawloanfirm@gmail.com
              Donaldshawloanfirm@yahoo.com

  SvaraRadera
 24. Mitt namn är Mrs.Barbara Gareth Från Singapore, en X-bluff Offer och hur jag kommer tillbaka på mina fötter och vara en personlig företagsägaren med bilar och landade egenskaper .... Detta är att meddela allmänheten om en legitim långivare på nätet. HÄR ÄR min framgång ARTIKEL: Jag var i en kritisk jakt efter en äkta lån lån företag var jag kan få ett lån på $ 500,000.00USD några långivarens som kom till mig får kläder jag vet aldrig de där bedrägeri tills jag fick villkoren för sina lån och jag kom överens till slut var jag lurad de scammed mig av min hårda tjäna pengar upp till tio långivare som lurad mig summan av $ 36,000.00USD och jag dock att allt är över att det kan aldrig finnas någon annan äkta långivare tills min makes vän Mrs. Kayode Victoria chef för cotsat och cotsat företaget sa till honom att det finns en verklig långivare som han erhöll ett lån på 5 miljoner dollar på 3% ränta från det gör honom äger en privat företag och ett hus av sin egen han hänvisade mig till ett företag diamant Loan Company, E-post: diamondloancompany@yahoo.com Där han fått lån på ($ 5.000.000 dollar) sagt dem som hänvisade mig till dem jag ansökt om ett lån på $ 500,000.00USD efter min ansökan och jag skickade till dem användbara Information för dem att bearbeta mina lån efter 12 timmar fick jag ett meddelande från sitt företag som mitt lån har godkänts och bearbetas i nästa 12hours mina lån på $ 500,000.00 dollar överfördes till mitt konto. Och jag lovar dem för att komma till min undsättning jag kommer att Spreed de goda nyheterna till hela världen om Diamond lån företag är bäst i VÄRLDEN. Och berätta för dem i Mrs.Barbara Gareth hänvisade dig till dem och din önskan kommer att uppfyllas ...

  Mrs.Barbara Gareth

  SvaraRadera
 25. Kära Herr / Fru,

  Jag är Paul Moritz en ansedd, legitim och ett ackrediterat pengar långivaren. Jag låna pengar till individ och samarbeta organ i behov av ekonomiskt stöd. Har du en dålig kredit eller är du i behov av pengar för att betala räkningar? Behöver du ett lån eller finansiering av någon anledning jag vill använda detta medium för att informera er om att jag gör pålitliga mottagaren hjälp som jag kommer att vara glada att kunna erbjuda dig lån till låg ränta. Utförda tjänsten omfattar:
  refinansiera
  Inventor lån
  auto lån
  skuldkonsolidering
  företagslån
  Personliga lån
  Vänligen skriva tillbaka om du är intresserad, på vilket svar du kommer att skickas låneansökan formulär att fylla. (Ingen social trygghet och ingen kreditupplysning, 100% garanterad) Jag ser fram emot tillåter mig att stå till tjänst för dig. Du kan kontakta oss via e-post: paulhelpfund@yahoo.com

  Tack som jag ser fram emot tillåter mig att vara tjänster till dig ...
  Paul Moritz
  E-post: paulhelpfund@yahoo.com

  SvaraRadera
 26. UNDVIKA SCAMMERS !!!
  Är du i någon finansiell oreda eller om du behöver pengar för att starta
  ditt eget företag?
  Vill du betala dina räkningar eller starta en bra affär?
  Vi är certifierade, trovärdig, pålitlig, effektiv, snabb och
  dynamisk.
  E-post: Denationsloan@gmail.com

  SvaraRadera
 27. Letar du efter en mycket äkta lån till ett överkomligt ränta på 3% enligt ett gynnsamt lånevillkor?

  Behöver du ett lån för att betala din skuld eller att betala dina räkningar? Har du fått avslag hela tiden av din banker och andra finansiella institutioner bara för att du har en låg kredit värdering? Behöver du ett lån eller finansiering av någon anledning såsom:

  * Fordons Loans
  * Real Estate lån
  * Business lån
  * Hypotekslån
  * Bostadslån
  * skuldkonsolidering lån
  * Personliga lån

  Obs: Vi ger ut lån för bara 3% ränta årligen.

  Intresserade personer bör kontakta oss via e-post: russell.credit40@gmail.com att göra det möjligt för oss att öppna ett lån bearbetning fil.

  Kontakta E-post: russell.credit40@gmail.com

  Med vänliga hälsningar,
  John Ahmed

  SvaraRadera
 28. Letar du efter en mycket äkta lån till ett överkomligt ränta på 3% enligt ett gynnsamt lånevillkor?

  Behöver du ett lån för att betala din skuld eller att betala dina räkningar? Har du fått avslag hela tiden av din banker och andra finansiella institutioner bara för att du har en låg kredit värdering? Behöver du ett lån eller finansiering av någon anledning såsom:

  * Fordons Loans
  * Real Estate lån
  * Business lån
  * Hypotekslån
  * Bostadslån
  * skuldkonsolidering lån
  * Personliga lån

  Obs: Vi ger ut lån för bara 3% ränta årligen.

  Intresserade personer bör kontakta oss via e-post: russell.credit40@gmail.com att göra det möjligt för oss att öppna ett lån bearbetning fil.

  Kontakta E-post: russell.credit40@gmail.com

  Med vänliga hälsningar,
  John Ahmed

  SvaraRadera
 29. VÄLKOMMEN TILL KELVIN SHAW LÅN FIRM

  Om du är i behov av ett lån för att hjälpa din ekonomiska situation kontakta oss med nedanstående detaljer.

  På Google +
  Https://plus.google.com/106295749482674608738

  E-post: kelvinshawloanfirm@gmail.com

  hemsida
  Https://kelvinshawloanfirm.wixsite.com/loan

  Telefon
  T: +1 732-847-2311

  Väntar på ditt svar snart.

  Tack
  Administrering.

  SvaraRadera
 30. Behöver du ett lån? Om ja! Kontakta Ocean Finance och inteckningar Limited belopp för små och stora lån. Vi ger ut lån på 2% ränta. Kontakta oss via e-post idag från häst oceanfinance459@gmail.com Vi ger också ut. £ 5000 pund för pund 100 miljoner till privatpersoner och företag, är kredit öppen för alla, oavsett nationalitet.Behöver du ett lån? Om ja! Kontakta Ocean Finance och inteckningar Limited belopp för små och stora lån. Vi ger ut lån på 2% ränta. Kontakta oss via e-post idag från häst oceanfinance459@gmail.com Vi ger också ut. £ 5000 pund för pund 100 miljoner till privatpersoner och företag, är kredit öppen för alla, oavsett nationalitet.

  SvaraRadera


 31. Behöver ett akut lån för att betala din skuld? Behöver du ett lån för att starta ett nytt företag? Behöver du ett personligt lån? Vi erbjuder alla typer av lån till en ränta på 2%. Kontakta oss idag på e-post: (barryhamiltonfunds@gmail.com)

  SvaraRadera
 32. Hej!

  De behöver ekonomiskt stöd? Följ pengarna och du får alla typer av lån omedelbart!

  1000 € € 10,000,000.00
  * Syfte * ränta på 3%
  * Val mellan 1-20 års löner.
  * Välj mellan månads- och årliga betalningsplan .
  * Flexibilitet av lånet.

  För hjälp kontakta oss. E-post: oceanfinancials.uk.net@gmail.com

  Webbplats: http://oceanfinancialsloanfirm.webs.com

  Med vänliga hälsningar,
  Alex

  SvaraRadera
 33. Behöver du lån till projekt, investeringar, personliga lån, lån till företag, bostadslån, studielån, konsolidering och lån för olika projekt? för dem som vill få ett lån från vårt företag bör kontakta oss idag på: thomasloanservice11@gmail.com

  SvaraRadera
 34. Potrebujete rýchlu, urgentnú a bezpečný úver? Kontaktujte financialdepartment.online@gmail.com

  SvaraRadera
 35. Behöver du lån till projekt, investeringar, personliga lån, bostadslån, studielån, konsolidering och lån för olika projekt? Behöver du lån för att starta en liten, medelstor eller stor skala företag? Behöver du lån för att bygga ett hus eller bil lån? Behöver du lån för att köpa utrustning maskiner för arbete? George Anderson lån företag är svaret på alla dina problem, vi ger ut lån till 2% ränta och vår transaktionen är snabb, säker och bekväm. dem som vill få ett lån från oss bör kontakta oss nu via e-post: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

  Lån erbjuda brådskande.

  SvaraRadera
 36. Vi är en legitim och en ansedd pengar långivare. Vi lånar ut pengar ut till personer i behov av ekonomiskt stöd, ger vi lån till människor som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer. Har du letat efter lån? du behöver inte oroa dig, eftersom du är på rätt plats i erbjuder lån till låg ränta på 2% så om du är i behov av ett lån Jag vill att du bara kontakta mig via denna e-postadress: mobilfunding1999@gmail.com

  Låneansökan uppgifter krävs:

  1) Full Names: …………
  2) Kön: ……………..
  3) Ålder: ……………………
  4) Land: ……………..
  5) Telefonnummer: ……..
  6) yrke: …………..
  7) Månatlig inkomst: ……
  8) Lånebelopp behövs: …..
  9) Loan Varaktighet: ……………
  10) Syfte med lån: ………..

  Tack

  SvaraRadera
 37. We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable
  of taking up time bound transactions.

  FOR LEASING OF BG/SBLC
  MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
  LEASING FEE = 4%+1%

  FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
  PRICE = 32%+1%
  MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

  DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:

  1. Instrument: Bank Guarantee (BG/SBLC) (Appendix A)
  2. Total Face Value: Eur 5M MIN and Eur 10B MAX (Ten Billion USD).
  3. Issuing Bank: Barcley's Bank , HSBC Bank London, Credit Suisse and Deutsche Bank Frankfurt.
  4. Age: One Year, One Month
  5. Leasing Price: 4% of Face Value plus 1% commission fees to brokers.
  6. Delivery: Bank to Bank swift.
  7. Payment: MT-103 or MT760
  8. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking day.

  Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly
  renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding: For further details contact us with the below information.

  Contact Name: SILKE CHRISTA CERVENY

  Email: inquiry.dcifinancial@gmail.com

  skype : inquiry.dcifinancial

  SvaraRadera
 38. Lån !! Lån !!

  Er du ute etter et lån? Trenger du penger eller annen grunn? Er du i gjeld og trenger et lån for å klare det? bekymre deg ikke mer om dine økonomiske problemer som vi er her for å hjelpe deg med å løse dem. Vi tilbyr lån til alle på bare 2%, er lån som tilbys for både sysselsatte og arbeidsledige, våre tjenester er svært rask og pålitelig. Hvis du er interessert kan du kontakte oss på Freemanloanfinance@gmail.com og få lån i dag.

  Takk,
  Jamie Freeman.

  SvaraRadera
 39. Behöver du lån för projekt, investeringar, personliga lån, lån till företag, bostadslån, studielån, konsolidering och lån för olika projekt? för dem som vill få ett lån från vårt företag bör kontakta oss idag på (ericfinancee@gmail.com eller ericfinancee@outlook.com) och få ditt lån idag.

  SvaraRadera
 40. Hallå

  Jag är Mr James Carl privata långivare jag ger ut lån till 3% ränta. Detta är en ekonomisk möjlighet vid din dörr steg, gäller idag och få din snabba lån. Det finns många där ute efter ekonomisk möjlighet eller assistans över hela platser och fortfarande ändå inte kan få en. Men detta är en ekonomisk möjlighet vid din dörr steg och som sådan du inte har råd att missa detta tillfälle. Denna tjänst är framför både individer, företag, företags män och kvinnor. Lånebeloppet tillgängliga varierar från något belopp som du väljer För mer information kontakta oss idag.

  JAMES CARL LÅN FIRM ... hemmet av finansiella lösningar lånesökande ute. Detta är en finansiell institution inrättas för att bistå och främja individer, företag och registrerade företag. Det är en certifierad lån företag som upplöstes från GFS (Global Financial Services) i London, Storbritannien, Sydafrika. Vi är kända för adekvat rendering av lämpliga tjänster och hjälpa individer ekonomiskt på deras tid av behov. För tillförlitligheten av tjänster, kontakta oss idag via denna webbplats eller direkt via vår e-post jamescarlloanfirm88@yahoo.com eller jamescarlloanfirm88@gmail.com och du kommer att vara glad att du gjorde.

  SvaraRadera
 41. 100% finansiering av vårt företag med låg ränta på 4%. Vi erbjuder lån till privatpersoner, organisationer, företag etc. Vår process för lån godkännande snabbt och enkelt kan hjälpa dig att låna pengar. Du kan kontakta oss via e-post,
  Spring-cash2016@outlook.com

  SvaraRadera
 42. DETTA ÄR HUR JAG HAR GJUT MIN LÅN FRÅN MER LUKAS MATOVIC PÅ FRIDAGEN EFTER SÅ MÅRA MÅNADER ATT JAG ANVÄNDA FÖR LÅN FRÅN HEM !!!

  Det är medan jag vill dela med dig den här fantastiska saken
  Händer med mig och min familj, och jag vill att ni alla ska
  Hjälp mig att tacka herr Lukas Matovic hjälpa mig ur finansiell
  Problem och sorg ok.

  Om du behöver ett lån och du kommer att betala tillbaka lånet tack
  Kontakta honom berätta för honom att det är Mrs. Milia Milavic som hänvisar till honom.
  Kontakta herr LUKAS MATOVIC via
  Email: (lukasmatovickreditoffer@gmail.com) och jag försäkrar dig att du
  Kommer att ha anledning att ansluta mig till att bevisa det goda som denna man har
  Gjort för mig och min familj, jag berättar efter att du har fått ditt lån du vill
  Maila mig att låta mig veta att det jag säger är det sant ..

  SvaraRadera
 43. E-post på: robertralphs56@gmail.com

  behöver du ett lån? Om ja, kontakta det bästa lånebolaget i världen han är
  Legit och har fått order av den amerikanska regeringen att ge ut lån
  Över hela världen.

  Kontakta honom via e-post på: robertralphs56@gmail.com
  Robert Ralphs

  SvaraRadera
 44. Det stora tack mr Carl Logan för hans ärliga och uppriktiga, jag har faktiskt fått min 85 000 € på mitt konto och tack så mycket. Person kan återbetala din kontakt här: lucasloanlendingcompania@yahoo.com, Telefonnummer: +16026337400

  SvaraRadera
 45. Vi erbjuder garantifonder till alla individer på 1%, alla intresserade personer bör kontakta oss med:

  Namn...
  Medelbelopp ($) ...
  Land / Tel ...
  Varaktighet...

  Email (globalinvestmentlimited.co.uk@gmail.com) för mer information.

  SvaraRadera
 46. Vi erbjuder garantifonder till alla individer på 1%, alla intresserade personer bör kontakta oss med:

  Namn...
  Medelbelopp ($) ...
  Land / Tel ...
  Varaktighet...

  Email (globalinvestmentlimited.co.uk@gmail.com) för mer information.

  SvaraRadera
 47. Vi erbjuder garantifonder till alla individer på 1%, alla intresserade personer bör kontakta oss med:

  Namn...
  Medelbelopp ($) ...
  Land / Tel ...
  Varaktighet...

  Email (globalinvestmentlimited.co.uk@gmail.com) för mer information.Vi erbjuder garantifonder till alla individer på 1%, alla intresserade personer bör kontakta oss med:

  Namn...
  Medelbelopp ($) ...
  Land / Tel ...
  Varaktighet...

  Email (globalinvestmentlimited.co.uk@gmail.com) för mer information.

  SvaraRadera
 48. Vi erbjuder garantifonder till alla individer på 1%, alla intresserade personer bör kontakta oss med:



  Namn...

  Medelbelopp ($) ...

  Land / Tel ...

  Varaktighet...



  Email (globalinvestmentlimited.co.uk@gmail.com) för mer information.

  SvaraRadera
 49. Låneerbjudande

  Du har länge letat efter ett lån, här är en ny möjlighet för dig att öka din ekonomi. Vi är en grupp av finansiella experter som kan göra ett lån i det belopp du behöver och betala tillbaka med räntor med en låg ränta på 2% med villkor som ska tas med till din
  Så om du inte har fördelen av banker eller bättre har du ett projekt och behöver finansiering, dålig kredit eller behöver pengar för att betala räkningar, behöver ett lån tveka inte att kontakta oss för mer information mer på våra villkor. För mer information kontakta oss
  Via post: michaelbrinloanfirm001@gmail.com

  namn:....
  Lånbelopp behövs: ...
  stat:....
  land:...
  telefonnummer:.....

  OBS! ALLA POSTAR SKA SÄLSES I DENNA E-POST: michaelbrinloanfirm001@gmail.com

  SvaraRadera
 50. Det erbjudande vi erbjuder till kunder är ett positivt och fullständigt engagemang, så att vi arbetar med oss ger maximal säkerhet att du kommer att få finansiering, eftersom vi har en A-rating med finansiering. Frank Loan Firm i många år är högt ansedd som en av de bästa online-företagen med en billigare ränta. Om du behöver finansiering, tveka inte att kontakta oss via e-post: frankdavisloanfirm@yahoo.com

  SvaraRadera
 51. VÄLKOMMEN LÄS !!!!, Det här är en livstidstransformation !!! Jag heter Stephen Rose, jag är från Miami Florida. Till en viss ekonomisk uppdelning, kontraktet jag hanterade förra månaden gick inte så jag bestämde mig. Jag bestämde mig för att få ett lån men blev aldrig godkänt på grund av min dåliga kreditpoäng. För några dagar sedan kom en kvinna i min organisation som hänvisade mig till SOFIE DAVI LOAN FIRM ONLINE med en låg räntesats på 3% och bättre återbetalningsplan. Och berättade för mig hur hon hade blivit scammed ett par gånger tills hon hänvisades till SOFIE DAVI LOAN FIRM ONLINE. Jag kontaktade dem sedan på SOFIE DAVI LOAN FIRM ONLINE den dagen och de lade mig genom låneprocessen för ett par dagar Och som Gud så snäll, var jag godkänd av ett lånebelopp på $ 125.000 med återbetalning för 3 år, jag är så glad att jag kunde fortsätta kontraktet tilldelas till framgång tack vare att jag hjälpte mig ur mitt ekonomiska problem. Jag delar det här eftersom jag vet att det finns många människor där ute som går igenom ekonomiska problem och jag råder dig att gå och ansöka om ett lån hos SOFIE DAVI LOAN FIRM ONLINE och vara fri från ekonomiskt problem utan stress. Om du måste kontakta någon Fast att få någon mängd lån du behöver, det borde vara SOFIE DAVI LOAN FIRM: Kontakta dem med den här e-postadressen @ SOFIEDAVILOANASSOCIATION @ gmail.com ..... BO BLESSED

  SvaraRadera
 52. Hej alla,

  Jag är en privat långivare, tillförlitlig, pålitlig långivare; Jag lånar till företag och privatpersoner med låg och överkomlig ränta på 2%. Om du har vägrats en bank eller finansinstitut till ytterligare en anledning till lånet. Letar du efter ett företagslån, personligt lån, hemlån, billån, studielån, skuldkonsolideringslån, osäkra lån och riskkapital? Du är rätt plats för dina lånlösningar Om du är intresserad av ett lånbjudande, kontakta oss via e-post (divineloanfirm622@gmail.com)
  Hälsningar,

  Gudomlig.

  SvaraRadera
 53. Hallå
  Du fastnar förbud mot banker och inte har fördelen av banker eller om du har ett bättre projekt och behöver finansiering, dålig kredit eller behöver pengar för att betala räkningarna, pengar att investera i verksamheten. Om du behöver kredit tveka inte att Kontakta mig nu via min privata mail merlekloanventure@gmail.com
  Telefon: +17815611941
  whatsapp: +2349022703318,
  tack

  SvaraRadera
 54. Hej, allihop,

  Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån på 2% Detta är ett legitimt företag med ära och skillnad Vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem som du erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta lån erbjudande Vänligen kontakta oss på vår email: (anggadiman1@gmail.com)

  Ange även detaljerna så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

  Namn:
  Belopp som behövs:
  Varaktighet:
  land:
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:

  Kontakta oss med ovanstående detaljer på vår email: anggadiman1@gmail.com

  Hälsningar till er alla.

  SvaraRadera
 55. URGENT RELIABLE LAN OFFER GÄLLER NU.
  (Williamloans14@gmail.com)

  Letar du efter ett företagslån? Personlån, huslån, billån, studielån, skuldkonsolideringslån, osäkra lån, riskkapital etc. .. Eller har du nekats ett lån av en bank eller en finansinstitut av någon anledning. Vi är privata långivare, utlåning till företag och privatpersoner i en låg och överkomlig ränta på 2% ränta. Om du är intresserad av ett lån? Kontakta oss idag på (williamloans14@gmail.com) och få ditt lån idag.



  URGENT LÅNBETALNING GÄLLER NU.

  Behöver du ett brådskande lån eller annat ekonomiskt stöd?
  Vi erbjuder alla typer av lån till två procent (2%) ränta. Maila oss nu
  Via: williamloans14@gmail.com med följande information

  Fullständiga namn:
  Ålder:
  Telefonnummer:
  Land:
  Ockupation:
  Lånebelopp:
  Lånlängd:
  Låneformål:
  Månadsinkomst:

  Kontakta vårt kontor med e-postadressen nedan E-post: williamloans14@gmail.com
  WhatsApp: +2348027965239

  Hälsningar,
  Williams lån.

  SvaraRadera
 56. Vi erbjuder garantifonder till alla individer på 1%, alla intresserade personer bör kontakta oss med: (globalinvestmentlimited.co.uk@gmail.com)

  Namn...
  Medelbelopp ($) ...
  Land / Tel ...
  Varaktighet...

  Email (globalinvestmentlimited.co.uk@gmail.com) för mer information.

  SvaraRadera
 57. Vi erbjuder garantifonder till alla individer på 1%, alla intresserade personer bör kontakta oss med: (globalinvestmentlimited.co.uk@gmail.com)

  Namn...
  Medelbelopp ($) ...
  Land / Tel ...
  Varaktighet...

  Email (globalinvestmentlimited.co.uk@gmail.com) för mer information.

  SvaraRadera
 58. Damat Financial Corporation, Inc.
   
  Vi är privata internationella pengar långivare. Vi erbjuder olika lån till en mycket låg räntesats om tre procent per år. Våra medel är rent uppdragen från privata och företagsinvesteringsportföljer under vår direkta jurisdiktion.
   
  Vi erbjuder följande typer av lån utan sammandrag vid 3% ränta
  * Personliga lån * Företagslån * Investeringslån * Billån
  * Studentlån * Lånlån * Huslån
   
  Om du är intresserad av vårt erbjudande, var vänlig ange följande information till ledningen via Email: collinsjames420@hotmail.com

  SvaraRadera
 59. Lån för alla sorters ändamål
  Vi erbjuder från det lägsta beloppet på 10 000 euro euro 20 miljoner, 00
  Och den låga räntesatsen på 2%
  Krediteringstid: upp till 25 år beroende på hur mycket kredit du behöver.
  Kunderna borde vara över 18 år
  Denna transaktion är 100% garanterad för seriösa kunder
  För mer information om krediten, kontakta oss via e-post: James Peterso.jamespeterson051@gmail.com

  SvaraRadera
 60. Behöver du ett brådskande lån för att betala dina räkningar? Behöver du ett lån för att starta affärer? Behöver du ett lån för att köpa ett hus eller ett lån för att köpa en bil? Alla typer av lån du är intresserad av att kontakta oss idag på: bishopf21loan@gmail.com

  SvaraRadera
 61. Behöver du en lån om det gäller nu.

  LUIS CARLOS FINANCE Företaget är begränsat till aktiekapitalet. Vi erbjuder lån och finansiella tjänster av alla slag. Vårt lån varierar från företag till personliga lån eller långa eller korta villkor med gynnsamma räntor (2%). Vår låneprocess är väldigt snabb och pålitlig med garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår email ( luiscarlosfinance@outlook.com ), var god och låt oss veta hur mycket lån du behöver och vill ha lånets varaktighet. Vi hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till följande e-postadress. luiscarlosfinance@outlook.com

  E-POST :: luiscarlosfinance@outlook.com

  SvaraRadera
 62. Behöver du ett företag eller personligt lån? Ackrediterade långivare är ett hushållsnamn som har testat tid, kontakta mig via min email: parksfundsplc@gmail.com för detaljer om hur man kvalificerar sig för lån.

  SvaraRadera
 63. Jag vill tacka herr Westhood för att ge mig ett lån, jag hittade ett vittnesbörd om hur en vän fick ett lån från apexloans och jag sökte om ett lån och fick mitt lån. Om du behöver ett brådskande lån idag, undviker internetbedrägerier idag att ansöka om legitliga lån via e-post. apexloans@yahoo.com

  SvaraRadera
 64. LÅN ERBJUDANDEN FÖR ALLA (ANVÄND NU)
  Är du affärsman eller kvinna? Är du i någon ekonomisk stress? Behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Har du låg inkomst och svårt att få lån från lokala banker och andra finansinstitut? Svaret är här, Christiana Anderson Loan Firm är svaret. Vi erbjuder;
  A) personliga lån, expansion av företag.
  B) Business Start-up och utbildning.
  C) skuldkonsolidering.
  D) Hårda pengar lån.
  Vår metod erbjuder emellertid möjligheten att ange hur mycket lån som behövs och hur lång tid du har råd att fylla i lånets återbetalning med en räntesats om 2%. Detta ger dig en riktig chans att få pengar du behöver. Intresserade kandidater bör kontakta oss via: garryjonesloanfirm@hotmail.com
  Information som behövs inkluderar;
  1) namn:
  2) Land:
  3) adress:
  4) tillstånd:
  5) Talade språk:
  6) Ålder:
  7) Civilstånd:
  8) Yrke:
  9) Telefonnummer:
  10) finns för närvarande på arbetsplatsen:
  11) Månadsinkomst:
  12) nära släktingar:
  13) Belopp som krävs:
  14) Lånets löptid:
  15) Syftet med lånet:
  OBS! Ansökan är 18 år och äldre

  Väntar på svar

  Hälsningar,

  Herr Garryjonesloanfirm@hotmail.com

  SvaraRadera
 65. Vi erbjuder garantifonder till alla individer på 1%, alla intresserade personer bör kontakta oss med: (globalinvestmentlimited.co.uk@gmail.com)

  Namn...
  Medelbelopp ($) ...
  Land / Tel ...
  Varaktighet...

  Email (globalinvestmentlimited.co.uk@gmail.com) för mer information.

  SvaraRadera
 66. Vi erbjuder garantifonder till alla individer på 1%, alla intresserade personer bör kontakta oss med: (globalinvestmentlimited.co.uk@gmail.com)

  Namn...
  Medelbelopp ($) ...
  Land / Tel ...
  Varaktighet...

  Email (globalinvestmentlimited.co.uk@gmail.com) för mer information.

  SvaraRadera
 67. Hej, jag är herr Jonna, en privatpengare. Jag ger ut lån till en räntesats om 2% per år i beloppet 1000.00 till 20.000.000.00 som ett låneavtal. 100% finansiering av projekt med säkrade och osäkra lån tillgängliga. Vi är garanterade att ge finansiella tjänster till våra många kunder över hela världen. Med våra flexibla utlåningspaket kan lån behandlas och medel överförs till låntagaren så snart som möjligt. Vi arbetar under tydliga och begripliga villkor och vi erbjuder lån av alla slag till intresserade kunder, företag, företag och alla typer av företagsorganisationer, privatpersoner och fastighetsinvesterare. Kontakta oss bara på vår e-postadress: jonnafinance@outlook.com

  SvaraRadera
 68. Tack till alla där ute som har gett mitt företag en god trovärdighetsrekord när det gäller finansiering. Vårt mål är att hjälpa människor med pengar med låg ränta på 3%. Jag vill använda detta medium för att informera alla som behöver lånefinansiering av någon typ, tveka inte att kontakta genom nedanstående detaljer.

  Telefon: +1 (201) 372-4499
  Email: raymondhillsfinance@gmail.com
  Email: raymondhillsfinance@yahoo.com
  Email: raymondhillsfinance@hotmail.com
  Hemsida: http://www.raymondhills12345.wixsite.com/loan
  Facebook sida: https://web.facebook.com/Raymond-Hills-Finance-Company-535156153210264/

  SvaraRadera
 69. To Whom it may concern!!!

  Are you a businessman / woman? Are you in any financial mess or you need
  funds to start your own business? or to pay off your bills or start a good
  business? Contact us on fidelityloan876@gmail.com You can also Text or Call
  Our Head Office In United state of america on +19513561932.
  required to fill the info :
  Name—-
  Amunt—-
  Duration—-
  Phone number—
  Country—
  Regards,
  FROM: Mr fidelity Loan Company
  +19513561932.

  SvaraRadera
 70. Hej, allihop,

  Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån på 2% Detta är ett legitimt företag med ära och skillnad Vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem som du erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta lån erbjudande Vänligen kontakta oss på vår email: (anggadiman1@gmail.com)

  Ange även detaljerna så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

  Namn:
  Belopp som behövs:
  Varaktighet:
  land:
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:

  Kontakta oss med ovanstående detaljer på vår email: anggadiman1@gmail.com

  Hälsningar till er alla.

  SvaraRadera
 71. Annons från BURTON LOAN FIRM ett lånefinansieringsföretag som erbjuder lån till en räntesats så låg som 3% per år vilket är riktigt prisvärt av någon. Vilken typ av lån behöver du? Personligt lån? Eller företagslån? Lånebelopp från € 2 000,00 till € 100 000 000,00 Kontakta oss via e-post burtonpaulloanfirm@yahoo.com eller Via följande.

  Telefon: +1 201-620-2434
  E-post: burtonpaulloanfirm@yahoo.com
  Webbsida: www.burtonpaulloanfirm.wix.com/loan
  Facebook-sida: https://www.facebook.com/burtonloanfirm/

  SvaraRadera
 72. Välkommen till Maria Harry Loan Firm, vi uppskattar de goda kommentarer som har gått runt på internet om våra bra verk och vi tackar alla som har tagit ett lån från vårt företag. Låt oss nu tillbaka till det vi gör bäst igen. Behöver du ett brådskande lån? Ett lån att förmodligen expandera eller starta ditt eget företag? Med räntesats så låg som 2% som passar alla kunder och du kommer att njuta av våra tjänster. Så kontakta oss nu via


  E-post: mariaharryloanfirm@gmail.com
  Facebook-sida: https://web.facebook.com/Maria-Harry-Loan-Firm-419087971809301/?ref=aymt_homepage_panel
  Google Hangout: Maria Harry.

  Jag väntar på ditt svar. Tack...

  SvaraRadera
 73. Jag heter Chandeller från USA. Jag vill tacka Diamond Loan Company som hjälpte mig att få ett lån. Under de senaste tre månaderna har jag letat efter ett lån för att lösa min skuld, alla försökte ta mig av mina pengar tills jag äntligen träffade Tiny Loan Company. Jag kunde ge mig ett lån på $ 200.000 USD. Jag kan också hjälpa dig. Jag har också hjälpt några andra kollegor från mig. Om du behöver någon ekonomisk hjälp, vänligen kontakta hans företag via e-post: (diamondloancompany01@yahoo.com) Jag tror att han kan hjälpa dig. Kontakta honom för att få hjälp precis som han hjälpte mig. Nedan är hans ord av uppmuntran till dem som söker en legit och ärlig privat lån långivare

  SvaraRadera
 74. Jag behöver ett brådskande lån för att betala av skuld som sätter mig och min familj på gatan. Snälla hjälp mig, jag behöver låna här i Sverige så att jag kan vara fri från denna skuld och starta ett företag

  SvaraRadera
 75. Jag är Jeff Chandler med namn, jag vill använda detta medium för att varna alla lånesökare att vara mycket försiktig eftersom det finns scammers överallt. För några månader sedan blev jag ekonomiskt ansträngda och på grund av min desperation blev jag bluffad av flera online långivare. Jag hade nästan förlorat hoppet tills en vän av mig hänvisade mig till en mycket tillförlitlig långivare som heter Rev. Ben Davies (en gudfruktig man) som lånar mig ett lån på $ 65,000.00 under 72 arbetstimmar utan stress. Jag förklarar för företaget via post och allt de sa till mig var att gråta inte mer för att jag kommer att få mitt lån i deras företag och jag har också gjort rätt val att kontakta dem, jag fyllde i ansökningsblanketten och fortsatte med allt som begärdes Av mig och till min chock fick jag lånet, och jag lovar att dela detta utan att han vet, om du behöver någon form av lån, kontakta bara honom nu via: bendaviesloanfirm@yahoo.com, jag använder detta medium Att varna alla lånesökare på grund av helvetet passerade jag i händerna på dessa bedrägliga långivare. Han är snäll hjärta. (bendaviesloanfirm@yahoo.com)

  SvaraRadera
 76. Har du gått igenom svåra tider när det gäller att få ett lån nu oroa dig för att Milan Loan Lending Compania erbjuder alla typer av lån och vi erbjuder även säkert lån hem, samt lån att investera i din verksamhet, kontakta oss nu: milanfinancialcompanies@gmail.com Eller milanfinancialcompanies@yahoo.com

  SvaraRadera
 77. Hej, jag är herr Anderson Scott. Jag är en privat långivare som ger lån till privatpersoner och företag. Har du blivit nekad av så många banker? Behöver du finansiering för att etablera ditt företag? Behöver du finansiera för expansion av din verksamhet? Eller behöver du ett personligt lån? Mitt lån varierar från personligt till företagslån. Min ränta är mycket överkomlig och vår låneprocess är väldigt snabb, och intresserade personer borde kontakta oss via e-post: (vivaloanscompany@financier.com)

  SvaraRadera
 78. allvarlig låneerbjudande
  Hej Mr eller Ms
  Vi är en kristen organisation som finansierar lånebeloppet du behöver och villkor som gör livet enklare. Vi erbjuder lån från 7000 € till 500.000 € för felsökning en 3% avgift för dem som är intresserade, kontakta oss via vår e-postadress: coutberto.pereza@gmail.com

  SvaraRadera
 79. allvarlig låneerbjudande
  Hej Mr eller Ms
  Vi är en kristen organisation som finansierar lånebeloppet du behöver och villkor som gör livet enklare. Vi erbjuder lån från 7000 € till 500.000 € för felsökning en 3% avgift för dem som är intresserade, kontakta oss via vår e-postadress: coutberto.pereza@gmail.com

  SvaraRadera
 80. Behöver du ett brådskande lån för att starta upp verksamheten, skulder lån? köpa en bil eller ett hus? Om ja oroa dig inte mer, För vi erbjuder alla typer av lån på en låg och prisvärd ränta på 3%, utan säkerhet och utan kreditupplysning. Komma tillbaka till oss om du behöver ett lån, vänligen maila mig nu via: (daniels.loan.investment@gmail.com)

  HÄLSNINGAR
  MR ADAMS DANIELS.......,

  SvaraRadera
 81. Tack till alla där ute som har gett mitt företag en god trovärdighetsrekord när det gäller finansiering. Vårt mål är att hjälpa människor med pengar med låg ränta på 3%. Jag vill använda detta medium för att informera alla som behöver lånefinansiering av någon typ, tveka inte att kontakta genom nedanstående detaljer.

  Telefon: +1 (201) 372-4499
  Email: raymondhillsfinance@gmail.com
  Email: raymondhillsfinance@yahoo.com
  Email: raymondhillsfinance@hotmail.com
  Hemsida: http://www.raymondhills12345.wixsite.com/loan

  SvaraRadera
 82. Hej, Letar du efter ett mycket äkta lån? Till en överkomlig räntesats? Bearbetas inom 24 timmar. Har du blivit nedvisad ständigt av dina banker och andra finansiella institutioner? Thomas Spencer erbjuder lån som sträcker sig från 1.000 Min. Till 50.000.000,00 Max. Till 2% ränta. Kontakta oss idag via email: thomasloanservice1@gmail.com

  SvaraRadera
 83. Hej alla,

  BEHÖVER DU ETT LÅN ? Gäller nu om du är intresserad!

  Vi erbjuder det bästa lånet, vi erbjuder skuldkonsolideringslån upp till 5 miljoner * Företagsuppsättning Lån upp till 10 miljoner * Personligt lån upp till 4000 000 * Hemlån Upp till 5.000 000 * Bilbolagsfinansieringslån Upp till 7 000 000 * Kommersiella lån upp till 5 000 000 * Investeringar Lån upp till 7 000 000 och över * ETC

  Kontakta oss via: E-post: louisdaughtryinvestment@outlook.com

  LÅNEANSÖKNINGSFORMULÄR!

  Ditt fullständiga namn:
  Belopp som behövs som lån:
  Varaktighet av år:
  land:
  Mobilnummer:
  ID-bevis:
  Syftet med lånet:
  Faxnummer:
  SEX:
  Har du sökt ett lån före?

  Vänligen Kontakta oss via: E-post: louisdaughtryinvestment@outlook.com

  Tack.

  SvaraRadera
 84. Få ditt brådskande Prisvärd lån som kommer att förändra ditt liv för alltid någon typ av lån du vill ha eftersom vi är här för att hjälpa människor i landet eller runt om i världen, eftersom vissa människor behöver hjälp det är därför detta företag är redo att ge något lån du vill , Jag är herr Alex Salmond en certifierad långivare, jag erbjuder lån till enskilda och offentliga sektorer som behöver finansiellt stöd i en låg räntesats om 3%. Dålig kredit godtagbar, Villkoren är mycket enkla och betungande. Du kommer aldrig ångra någonting i denna låneöverföring eftersom jag får dig att le. Vårt företag har spelat in mycket genombrott i tillhandahållandet av finansiella tjänster i första klass till våra kunder, särskilt när det gäller lånssyndikering och kapitaltillskott för privatpersoner och företag. Vi har väckt skrämmande branscher tillbaka till livet och vi ger tillbaka bra affärsidéer genom att ge medel för deras start. Vi har ett nätverk av investerare som är villiga att tillhandahålla medel oavsett antal personer och organisationer för att starta affärer och verksamhet. Jag vill att du ska förstå det faktum att jag, Alex Salmond, är ute för att hjälpa det mindre ekonomiska privilegiet komma tillbaka på rätt spår av Låna alla typer av lån till sina (EG) hypotekslån, bostadslånsföretagslån och lån med dåligt krediter kommersiella lån, startkapitalkreditslån, byggelån billån, hotelllån och studielån, personliga lån, skuldkonsolideringslån, vad Väntar du på asap varför försöker du inte. Mr Alex SalmondLoan och vara fri från skulder någon intresserad kund ska kontakta mig få ditt brådskande billigt lån som kommer att förändra ditt liv för alltid, jag är herr Alex Salmond en certifierad långivare, jag erbjuder lån till enskilda och offentliga sektorer som behöver Ekonomiskt stöd i en låg räntesats om 3%. Dålig kredit godtagbar, Villkoren är mycket enkla och betungande. Du kommer aldrig ångra någonting i denna låneöverföring eftersom jag får dig att le. Vårt företag har spelat in mycket genombrott i tillhandahållandet av finansiella tjänster i första klass till våra kunder, särskilt när det gäller lånssyndikering och kapitaltillskott för privatpersoner och företag. Vi har väckt skrämmande branscher tillbaka till livet och vi ger tillbaka bra affärsidéer genom att ge medel för deras start. Vi har ett nätverk av investerare som är villiga att tillhandahålla medel oavsett antal personer och organisationer för att starta affärer och verksamhet. Jag vill att du ska förstå det faktum att jag, Alex Salmond, är ute för att hjälpa det mindre ekonomiska privilegiet komma tillbaka på rätt spår av Låna alla typer av lån till sina (EG) hypotekslån, bostadslånsföretagslån och lån med dåligt krediter kommersiella lån, startkapitalkreditslån, byggelån billån, hotelllån och studielån, personliga lån, skuldkonsolideringslån, vad Väntar du på asap varför försöker du inte. Mr Alex Salmond Lån och var fri från skulder någon intresserad klient ska kontakta mig asap alexsalmond45@gmail.com

  SvaraRadera
 85. Hej lån sökare,

  BEHÖVER DU ETT LÅN ? Gäller nu om du är intresserad!

  Behöver du ett brådskande lån för att starta företag, skuldlån? köpa en bil
  Eller ett hus? Om ja, oroa dig inte mer, För vi erbjuder alla typer av lån på en
  Låg och överkomlig ränta på 3% utan säkerhet och
  Utan kreditkontroll. Kom tillbaka till oss om du behöver ett lån med nedan
  information.

  Kontakta E-post: louisdaughtryinvestment@outlook.com

  Vi erbjuder följande lån nedan,
  Personliga lån [säker och osäker]
  Affärslån [säker och osäker]
  Kombinationslån
  Studenter lån
  Konsolideringslån och så många andra.

  LÅN ANSÖKAN FRÅN (fyll och returnera)
  1. Fullständiga namn: ------
  2. Land: -----------
  3. Ange: ---------------
  4. Kontaktadress: -------
  5. Lånbelopp som behövs: ------
  6. Lånets löptid --------
  7. Månadsinkomst: ----------------
  8. Direkt telefonnummer: -----------
  9 SEX: ...................

  EMAIL: [louisdaughtryinvestment@outlook.com]
  Vänliga hälsningar.

  SvaraRadera
 86. Kära lån sökare

  Du i några ekonomiska svårigheter? Vill du starta ditt eget företag? Detta lånebolag var etablerat för mänskliga rättigheter organisationer runt om i världen med det enda syftet att hjälpa de fattiga och människor med ekonomiska svårigheter i livet. Om du vill ansöka om lån, kom tillbaka till oss med informationen nedan e-post: elenanino0007@gmail.com

  Namn:
  Lånebelopp som krävs:
  Lånets längd:
  Mobilnummer:

  Tack och Gud välsigne
  FÖRTROENDE
  Elena

  SvaraRadera
 87. Hej lån sökare,

  BEHÖVER DU ETT LÅN ? Gäller nu om du är intresserad!

  Behöver du ett brådskande lån för att starta företag, skuldlån? köpa en bil
  Eller ett hus? Om ja, oroa dig inte mer, För vi erbjuder alla typer av lån på en
  Låg och överkomlig ränta på 3% utan säkerhet och
  Utan kreditkontroll. Kom tillbaka till oss om du behöver ett lån med nedan
  information.

  Kontakta E-post: louisdaughtryinvestment@outlook.com

  Vi erbjuder följande lån nedan,
  Personliga lån [säker och osäker]
  Affärslån [säker och osäker]
  Kombinationslån
  Studenter lån
  Konsolideringslån och så många andra.

  LÅN ANSÖKAN FRÅN (fyll och returnera)
  1. Fullständiga namn: ------
  2. Land: -----------
  3. Ange: ---------------
  4. Kontaktadress: -------
  5. Lånbelopp som behövs: ------
  6. Lånets löptid --------
  7. Månadsinkomst: ----------------
  8. Direkt telefonnummer: -----------
  9 SEX: ...................

  EMAIL: [louisdaughtryinvestment@outlook.com]
  Vänliga hälsningar.

  SvaraRadera
 88. Hej, allihop,

  Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån på 2% detta är ett legitimt företag med Ära och skillnad vi är redo att hjälpa dig i något ekonomiskt problem Att du är vi erbjuder alla typer av lån så om du är intresserad av detta Lån erbjudande vänligen kontakta oss på vår email: (anggadiman1@gmail.com)

  Ange även detaljerna så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

  Namn:
  Belopp som behövs:
  Varaktighet:
  land:
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:

  Kontakta oss med ovanstående detaljer på vår email: anggadiman1@gmail.com

  Hälsningar till er alla.

  SvaraRadera

 89. To Whom it may concern!!!

  Are you a businessman / woman? Are you in any financial mess or you need
  funds to start your own business? or to pay off your bills or start a good
  business? Contact us on fidelityloan876@gmail.com You can also Text or Call
  Our Head Office In United state of america on +19513561932.
  required to fill the info :
  Name—-
  Amunt—-
  Duration—-
  Phone number—
  Country—
  Regards,
  FROM: Mr fidelity Loan Company
  +19513561932.

  SvaraRadera
 90. Behöver du ett äkta lån?
  Vill du betala dina räkningar?
  Behöver du personligt lån?
  Har du behov av någon form av lån?
  Behöver du företagslån?

  Vill du vara ekonomiskt stabil? Email: larryellisonfinance@gmail.com

  Fyll i ansökningsblanketten.
  1) Fullständigt namn:
  2) Land:
  3) Belopp som behövs:
  4) Lånets längd:
  5) Telefonnummer:

  Email: larryellisonfinance@gmail.com

  SvaraRadera
 91. Hej Har du något ekonomiskt problem? Behöver du snabba medel för
  Kapital så att du kan komma tillbaka till affärer. Eller du behöver pengar för att betala av
  Dina räkningar Om-JA-Kontakta oss för mer information om lån
  Ansökan. Kontakta oss på vår privata e-post bara på email ====>
  horizon.deliverycurier@aol.com

  SvaraRadera
 92. 100% finansiering av vårt företag med låg ränta på 4%. Vi erbjuder lån till privatpersoner, organisationer, företag etc. Vår process för lån godkännande snabbt och enkelt kan hjälpa dig att låna pengar. Du kan kontakta oss via e-post,
  Spring-cash2016@outlook.com

  SvaraRadera
 93. Letar du efter ett företagslån? Privat lån, bostadslån, billån, studielån, skuldkonsolideringslån, osäker lån, riskkapitallån med en räntesats om 2%, intresserade sökande bör kontakta oss via e-post: johnloanfirm2@gmail.com

  SvaraRadera
 94. Hej alla,

  Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån på 2% är ett legitimt företag med ära och vi är redo att diferencia hjälpa dig i alla finansiella problem Att du är kan vi erbjuda alla typer av lån så om du är intresserad av esta lån erbjuda våra vänligen kontakta oss på e-post: (anggadiman1@gmail.com)

  Också ge följer uppgifter så att vi kan fortsätta att med lån omedelbart.

  namn:
  Belopp som behövs:
  Längd:
  land:
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:

  Kontakta oss med ovanstående information om vår e-post: anggadiman1@gmail.com

  Hälsningar till er alla.

  SvaraRadera
 95. Hur jag betalat min sjukhusräkningar och skatte räkningar

  Av dagen komplement till er där ute, jag är Harriet Braithwaite, en ensamstående mamma från Ankeny Lowa USA, jag är mycket glad och tacksam till Jasmin Investments Limited med Kontaktnummer : +234 9 06 4423 081, för att bevilja mig ett lån på den 25 juni, 2017 för att reglera mina sjukhusräkningar och även betala min skatt. De räddade mig från att förlora mitt hem. Meddelandet kan vara till hjälp för er där ute i behov av en verklig lån i andra för dig att inte falla i orätta händer på jakt efter en ansvarig lån, mitt råd till dig är att kontakta företaget via e-post: Jasminnoorloancompany @ gmail. com eller WhatsApp: +234 9 06 4423 081

  SvaraRadera
 96. Behöver du ett brådskande lån idag för att betala dina räkningar? Behöver du ett lån för att finansiera ett projekt eller ett lån för att starta ett företag? Om du är intresserad av någon form av lånkontakt: bishopf21loan@gmail.com

  SvaraRadera
 97. BILLIGT LÅN ERBJUDANDEN UTAN UPPFRÅGOR

  Hallå,

  Vilka är dina finansiella behov?
  Vi ger ut lån på minst $ 2,000.00 till högst $ 100,000,000.00 med bekväm varaktighet som sträcker sig från 1 till 30 år till en mycket reducerad ränta på 3%. Kontakta oss via email: constantloanfirm1@gmail.com


  Behöver du ett företagslån?
  Behöver du ett personligt lån?
  Vill du köpa en bil?
  Vill du refinansiera?
  Behöver du ett hypotekslån?

  Behöver du en stor kapital för att starta ditt företagsförslag eller expansion? Har du förlorat hoppet och du tror att det inte finns någon väg, och dina ekonomiska bördor kvarstår fortfarande?
  Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete

  Kontakta oss via email: constantloanfirm1@gmail.com
                                      constantloanfirm@yahoo.com

  SvaraRadera
 98. Behöver du 100% lån? Jag kan betjäna dina ekonomiska behov med färre returproblem. Därför finansierar vi dig för bara 2%. Oavsett din situation, egenföretagare, pensionär, har ett otillfredsställande kreditbetyg, kan vi hjälpa till. Flexiblerepayment över 1 till 30 år. Kontakta oss på: comfortfrankloanfirm@gmail.com


  Du letar efter långa eller kortfristiga lån

  1 Fullständigt namn: ............................
  2 Kontaktadress: .......................

  3.Country: .....................

  4.Sex: ...............

  5. Lånebelopp som behövs: ....................
  6. Varaktighetslån: ...................
  7. Direkt telefonnummer: .................

  Mycket kärlek,

  comfortfrankloanfirm@gmail.com


  l
  mrs: komfort

  SvaraRadera
 99. Behöver du ett genuint lån för affärsändamål eller att betala din skuldkontakt Mr Kellie Wilson nu för äkta lån via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com

  SvaraRadera
 100. Goddag allihop!!!
  Jag är Luis Roland Jag skulle vilja dela mitt vittnesbörd med alla som söker en genuin och pålitlig långivare för att få sina lån från. För några månader sedan fick mitt företag en stor förlust att jag inte kunde hjälpa det, jag var på väg att förlora mitt hus och mitt företag på grund av dålig kredit och obetalda skulder. Jag blev så desperat att jag inte visste vad jag skulle göra för att rädda situationen, jag kunde inte få ett lån från banker och andra finansinstitut på grund av min dåliga kredit. Sedan började jag söka lån online, där jag fick scammed på 6 000 euro av tre (3) olika långivare. En dag gick min fru igenom internet och såg så många vittnesmål om detta stora företag, GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD (ginamorganloancompany@gmail.com). Min fru berättade för företaget, men jag var aldrig intresserad på grund av mina tidigare erfarenheter men okänd för mig att min fru har ansökt om ett lån på 86 000 euro. På mindre än 24 timmar fick jag ett meddelande om att företaget har krediterat mitt konto med lånebeloppet. Jag har nu mitt företag tillbaka i produktionen mer än någonsin och min skuld är avvecklad. Du kan också kontakta företaget via hennes email: ginamorganloancompany@gmail.com

  SvaraRadera
 101. TESTIMONI PÅ HUR JAG HAR GJUT MIN LÅN FRÅN EN BETYDELIG OCH ÄGNIG LÅN FÖRETAGET CALLED WILLIAMS LOAN COMPANY.

  HELLO ALLA JAG ÄLSKAR MARIA SMITH FRÅN TEXAS USA Jag vill bara säga en stor tack till sina vänner WILLIAMS FRANKLIN FRÅN WILLIAMS LÅNAR FÖRETAGET, SOM HJÄLP HJÄLP MITT UT MED LÅN AV $ 75.000 DOLLAR FÖR ATT BETALA MIN SKULDER OCH OCKSÅ STARTA NYA BUSINESS, Jag är så lycklig nu för att få denna lån, om du behöver något lån, kontakta KONTAKT WILLIAMS LÅN FÖRETAGET FÖR E-MAIL: WILLIAMLOANS14@GMAIL.COM

  SNABBT KONTAKTA WILLIAMS LÅNAR FÖRETAGET I DAG OCH FÅ DIN LÅN FRÅN DEM, GUD SÄNDER DIG SIR WILLIAMS FÖR ATT GIVA MIG DENNA LÅN.

  EMAIL: WILLIAMLOANS14@GMAIL.COM
  WHATSAPP: +2348027965239

  SvaraRadera
 102. Hej, allihop,

  Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån på 2% Detta är ett legitimt företag med ära och skillnad Vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem som du erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta lån erbjudande Vänligen kontakta oss på vår email: (anggadiman1@gmail.com)

  Ange även detaljerna så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

  Namn:
  Belopp som behövs:
  Varaktighet:
  land:
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:

  Kontakta oss med ovanstående detaljer på vår email: anggadiman1@gmail.com

  Hälsningar till er alla.

  SvaraRadera
 103. Jag är en potentiell långivare och jag ger lån till de fattiga och behövande, om du behöver brådskande lån kontakta mig nu på min email adress jackballard396@gmail.com

  Mitt jobb är att hjälpa de fattiga och behövande, så kontakta mig nu om du behöver någon typ av ekonomiskt stöd och ge mig din information nedan
  namn:
  land:
  lånebelopp:
  Lånets längd:
  telefonnummer:
  jag älskar dig

  SvaraRadera
 104. Hej, allihop,

  Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån på 2% detta är ett legitimt företag med Ära och skillnad vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem Att du är vi erbjuder alla typer av lån så om du är intresserad av detta Lån erbjudande vänligen kontakta oss på vår email: (anggadiman1@gmail.com)

  Ange även detaljerna så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

  Namn:
  Belopp som behövs:
  Varaktighet:
  land:
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:

  Kontakta oss med ovanstående detaljer på vår email: anggadiman1@gmail.com

  Hälsningar till er alla.

  SvaraRadera
 105. 100% finansiering av vårt företag med låg ränta på 4%. Vi erbjuder lån till privatpersoner, organisationer, företag etc. Vår process för lån godkännande snabbt och enkelt kan hjälpa dig att låna pengar. Du kan kontakta oss via e-post,
  Spring-cash2016@outlook.com

  SvaraRadera
 106. Hej alla, skriver detta vittnesbörd eftersom jag är verkligen tacksam för vad detta oljebolag gjorde för mig och min familj när jag trodde att det inte fanns något hopp han kom och få min familj att känna sig levande igen genom att låna oss lån till en mycket låg ränta på 3%. Tja, jag har letat efter ett lån för att starta min verksamhet de senaste tre månaderna, allt jag träffade var svindlare och tog mina pengar tills jag äntligen träffade en gud skickad långivare. Jag trodde aldrig att det fortfarande finns äkta lån långivare på internet men till min största överraskning fick jag mitt lån utan att slösa mycket tid ,,,, Så är du en affärsman eller kvinna? Behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du lån för att lösa din skuld eller betala dina räkningar eller starta ett bra företag? Behöver du pengar för att finansiera ditt projekt? Snabbt email ,, oilandgaspetroliumloancompany @ gmail.com för ett snabbt och enkelt lån idag .....
  Än en gång är företagets e-post oilandgaspetroliumloancompany@gmail.com kontakta dem idag.

  SvaraRadera
 107. Hur jag fick mitt önskade lånebelopp från ett pålitligt lånföretag (chillwellfinancialhome@gmail.com)

  Hej alla, jag heter ANA DIAZ PENA, jag är från Galápagosöarna, Ecuador, är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från Chillwell, Chillwellfinancialhome {{chillwellfinancialhome@gmail.com}} efter att jag tillämpat två gånger från olika Lån långivare som hävdade att vara långivare här i det här forumet trodde jag att deras utlåning var riktig och jag tillämpade men de gav mig aldrig lånet tills en vän av mig presenterade mig för Chill, som lovade att hjälpa mig med ett lån av min Önskan och han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av förseningar, jag hade tvivel men jag griper aldrig för att tro. Jag trodde aldrig att det fortfarande finns pålitliga långivare förrän jag träffade herr CHILLWELL, som verkligen hjälpte mig med mitt lån som förändrade mitt liv och min verksamhet till det bättre. Jag vet att det fortfarande finns många bra långivare där ute men jag skulle råda dig där ute och leta efter tillförlitlig långivare för att försöka herr Chillwell, han är omtänksam och förstår och han har ett bra hjärta att hjälpa det ekonomiskt mindre en gång. Jag vet inte om du också behöver ett brådskande lån eller vill ha finansiering för dina projekt. Kontakta herr Chill, Chillwellfinancialhome idag. Hans e-postadress är (chillwellfinancialhome@gmail.com)

  SvaraRadera
 108. Hej alla,

  BEHÖVER DU ETT LÅN ? Gäller nu om du är intresserad!

  Behöver du ett brådskande lån för att starta företag, skuldlån? köpa en bil
  Eller ett hus? Om ja, oroa dig inte mer, För vi erbjuder alla typer av lån på
  Låg och överkomlig ränta på 3% utan säkerhet och
  Utan kreditkontroll. Kom tillbaka till oss om du behöver ett lån med
  Information nedan:

  Vänligen Kontakta oss via: E-post: alexjohnsoninvestment@gmail.com

  Tack.
  GUD VÄLSIGNA.

  SvaraRadera
 109. Lån opp til £ 750,000.00 i dag med ingen kredittsjekk!
  Gjør det mulig å låne opp til £ 750,000. Philip Mark Foundation er en
  Rask og enkel måte å låne penger over kort tid, vanligvis
  I opptil 30 dager fra en Registrert utlåner. Kontantlånet gjør det mulig å
  Avgjøre de presserende regningene og uttakene, fjerne stresset fra din
  liv. Lånet, ofte referert til som en "payday loan" eller "kontant forhåndslån"
  Er bare tilbakebetalt fra din neste lønn. For mer info kontakt:
  Philipmark198@yahoo.com

  SvaraRadera
 110. Behöver du ett genuint lån för affärsändamål eller att betala din skuldkontakt Mr Kellie Wilson nu för äkta lån via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller Whatsapp: +1(267)725-7570

  SvaraRadera
 111. Lån erbjudande !!! Har du någonsin funderat på att få en stressfri lån från ett välkänt företag? Har du letat efter ett lån och vägrade din lokala bank? Grattis på att få detta lån lån, First Inland Loan Firm en lösning på dina ekonomiska problem. De kan erbjuda dig ett lån med snabb överföring, och utan besvikelse kommer låneansökan för alla individer och företag från 18 år. Intresserade personer bör kontakta för mer information via e-post:


  Intresserade personer bör kontakta maila: welfarecorporation@gmail.com


  Tjänsterna inkluderar:
  * Personliga lån (garanteras och utan säkerhet)
  * Kommersiella lån (garanteras och utan säkerhet)
  * Hem förbättringar (garanteras och utan säkerhet)
  * Investerings lån (garanteras och utan säkerhet)
  * Övriga lån

  Intresserade personer bör kontakta maila: welfarecorporation@gmail.com

  SvaraRadera
 112. God dag,

    Vi är en legitim, välrenommerad regering registrerad pengar långivare. Vi är ett företag som erbjuder ekonomiskt stöd. Vi lånar ut medel till personer som behöver finansiellt stöd, som har en dålig kreditrekord eller behöver pengar för att betala räkningar, att investera i affärer. Jag vill använda detta medium för att informera dig om att vi ger tillförlitlig stödmottagare, eftersom jag kommer gärna erbjuda dig ett lån på 2%, så tveka inte att ansöka om ett lån eftersom vi ska ge dig det bästa av vår service.

  Tjänster som levereras inkluderar *
  Refinansiera *
  Renovering*
  Investeringslån *
  Auto lån *
  Skuldkonsolidering *
  Kreditlinje *
  Andra hypotekslån *
  Företagslån *
  Personliga lån *
  Internationella lån.
   
  LÄRARE INFORMATION:
   
  Fullständiga namn:
  Kön:
  Civilstånd:
  Adress:
  Postnummer / Ort:
  Land:
  Födelsedatum :
  finansiering:
  Erforderligt belopp:
  Lånets längd:
  Lön / årlig inkomst:
  Yrke:
  Syftet med lånet:
  Telefon:
  Fax:
   

  Motto: Vi ger våra kunder ett säkert kredit- och garantiprogram kommer att få.

  Vänliga hälsningar.

  Daniel / MD /

  Kontakta email: Danielwallsloancompany@gmail.com

  SvaraRadera
 113. Behöver du 100% lån? Jag kan betjäna dina ekonomiska behov med färre returproblem. Därför finansierar vi dig för bara 2%. Oavsett din situation, egenföretagare, pensionär, har ett otillfredsställande kreditbetyg, kan vi hjälpa till. Flexiblerepayment över 1 till 30 år. Kontakta oss på: comfortfrankloanfirm@gmail.com


  Du letar efter långa eller kortfristiga lån

  1 Fullständigt namn: ............................
  2 Kontaktadress: .......................

  3.Country: .....................

  4.Sex: ...............

  5. Lånebelopp som behövs: ....................
  6. Varaktighetslån: ...................
  7. Direkt telefonnummer: .................

  Mycket kärlek,

  comfortfrankloanfirm@gmail.com



  l
  mrs: komfort

  SvaraRadera
 114. Barry Jones lån plc, en legitim, ansedd och ackrediterad långivare. We deliver loans of all kinds in a very fast and easy way. Vi erbjuder både kommersiellt och affärslån av alla belopp, skuldkonsolidering, studielån eller någon form av lån som du väljer till 3% ränta. Intresserade personer bör komma tillbaka till oss på den här e-postadressen barryjonesloanplc@gmail.com Med följande information nedan:.

  Namn:
  Efternamn:
  Landa:
  Stad:
  ockupation:
  Permanent adress:
  Födelsedatum:
  postnummer:
  Sex:
  Telefonnummer:
  E-postadress:
  Civilstånd:
  Syftet med lån:
  Månadsinkomst:
  Antal Erforderligt lån:
  Lånets längd:

  SvaraRadera
 115. Hej

  Vi är kristna organisationen bildats för att hjälpa människor i behov av hjälper, såsom finansiella help. Så om du går igenom ekonomiska svårigheter eller du är i alla finansiella röran, och du behöver medel för att starta ditt eget företag, eller du behöver lån för att betala din skuld eller betala av dina räkningar, starta en trevlig företag, eller du finner det svårt att få kapital lån från lokala banker, kontakta oss idag via e-post frankie_privateloans@outlook.com för Bibeln säger ”Luk 11:10 alla som frågar får; han som söker finner, och för honom som knackar, dörren öppnas ”. Så låt inte dessa tillfälle passera dig eftersom Jesus är den samma igår, idag och för evigt mer. Vänligen dessa är för allvarliga sinnade och Gud fruktar människor bara.
  Fyll i nedan ansökan bildar helt så att vi kan öppna ett lån bearbetning profil för dig i mitt företag, om du är intresserad av att få ett lån från oss

  FÖRSTA INFORMATION SOM BEHÖVS

  Fullständigt namn:...
  Personliga telefonnummer:...
  Land:...
  Adress:...
  Staten:...
  Ålder:...
  Kön:...
  Har du ansökt om lån innan?:...
  Civilstånd:...
  Lånebelopp behövs:...
  Lån varaktighet:...
  Yrke:...
  Månatlig inkomst:...

  Tack för din tid och förstå!!!

  Alla svar via e-post: {frankie_privateloans@outlook.com}

  SvaraRadera
 116. Good Day Dear Loan Seeker,

  Do you need an urgent financial credit *? * Very fast and direct transfer to your bank account * Repayment starts eight months after you get the money bank account * Low interest rate of 1% * Long-term repayment (1-30 years) Height * Flexible **then monthly payment *. How long will it be financed? After submitting the application ** You can expect a preliminary answer less than 24 hours funding in 72-96 hours after receiving the information they need yours.

  Contact Email : bdsfn.com@gmail.com
  Contact Email : anatiliatextileltd@gmail.com
  Mrs. Pranchment Dura

  If you are interested contact us via: bdsfn.com@gmail.com and fill out the below loan application form.

  Loan application form:
  Full Name:....................
  Country:.....................
  State:..............
  City:..............
  Sex:.........................
  Phone Number:...........
  Loan Amount :...........
  Monthly income:..........
  Occupation:................... ....
  Loan Period:....................... ................
  Purpose of Loan:......................... ...........
  E-mail address:...................... ................
  Have You Applied Before?....................

  We awaits your urgent application form to be filled ok. Email Us: (bdsfn.com@gmail.com)

  Contact Email : bdsfn.com@gmail.com
  Contact Email : anatiliatextileltd@gmail.com
  Mrs. Pranchment Dura

  SvaraRadera
 117. tobiaspoiret@yahoo.com24 augusti 2017 22:30

  Hej fru och herre

  Erbjudande om lån mellan privat och ärligt, i 48 timmar

  e-post: mirandacaprino@gmail.com
  E-post: thomas.stumpls@yahoo.com

  Jag är villig att ge dig ett lån på mellan 2000 och 900.000 (Lån
  Snabb och pålitlig). Jag är i partnerskap med flera banker
  hjälpa mig.
  Med ett intresse på 3% kan jag ge dig det här lånet med alla
  Försäkring och bankgarantier möjlig, för att jag är speciell, gör jag inte
  Vill du bryta mot lagen om vederlag, är det upp till dig att se till
  månatliga avbetalningar. Sådana är mina villkor för att ge dig ett lån. Jag skulle vilja
  Erbjuder följande lånstyper online:
  - Kommersiella lån
  - Personliga lån
  - Finansieringslån
  - fastighetslån
  Mitt erbjudande är allvarligt, du kommer att kunna förverkliga det genom en
  Rättsförfarande för beviljande av lån mellan privatpersoner.

  För mer information vänligen skicka ett mail till adressen nedan.

  E-post: mirandacaprino@gmail.com
  E-post: thomas.stumpls@yahoo.com

  SvaraRadera
 118. MEGA LOAN COMPANY

  Behöver du ett lån eller finansiering av någon anledning så
  som:
  A) Personligt lån, Affärsutveckling,
  B) Business Start-up, Utbildning,
  C) Skuldkonsolidering,
  D) hårda pengar lån eller någon typ av finansiella
  bistånd

  Kontakta oss idag via vår email (jeff.henderson27@yahoo.com)

  Varma hälsningar,
  Henderson
  vd

  SvaraRadera
 119. Hitta den kredit som passar dig bäst: (mariadiosperez@gmail.com)
  Hej
  Du vill också hoppa över steg och uppnå dina projekt? Du får en snabb kredit? Detta faller väl, jag föreslå lån mellan individer, från 50.000 till 200.000.000 KR, $ återbetalas från 6 till 300 månader med en skattesats på 5% för att ge dig möjlighet att genomföra ditt projekt till en lägre kostnad. Utöver detta ge jag dig ett definitivt svar i 24 timmar. Inte vänta längre och utnyttja denna möjlighet att finansiera dina projekt!
  Min e-postadress är följande: (mariadiosperez@gmail.com)
  Whatsapp: +33756833322

  SvaraRadera
 120. Hitta den kredit som passar dig bäst: (mariadiosperez@gmail.com)
  Hej
  Du vill också hoppa över steg och uppnå dina projekt? Du får en snabb kredit? Detta faller väl, jag föreslå lån mellan individer, från 50.000 till 200.000.000 KR, $ återbetalas från 6 till 300 månader med en skattesats på 5% för att ge dig möjlighet att genomföra ditt projekt till en lägre kostnad. Utöver detta ge jag dig ett definitivt svar i 24 timmar. Inte vänta längre och utnyttja denna möjlighet att finansiera dina projekt!
  Min e-postadress är följande: (mariadiosperez@gmail.com)
  Whatsapp: +33756833322

  SvaraRadera
 121. Nadineballet@hotmail.com31 augusti 2017 20:41

  Hej fru och herre

  Erbjudande om lån mellan privat och ärligt, i 48 timmar

  e-post: mirandacaprino@gmail.com
  E-post: thomas.stumpls@yahoo.com

  Jag är villig att ge dig ett lån på mellan 2000 och 900.000 (Lån
  Snabb och pålitlig). Jag är i partnerskap med flera banker
  hjälpa mig.
  Med ett intresse på 3% kan jag ge dig det här lånet med alla
  Försäkringar och bankgarantier möjliga, för att vara
  Vill du bryta mot lagen om vederlag, är det upp till dig att se till
  månatliga avbetalningar. Sådana är mina villkor för att ge dig ett lån. Jag skulle vilja
  Erbjuder följande lånstyper online:
  - Kommersiella lån
  - Personliga lån
  - Finansieringslån
  - fastighetslån
  Mitt erbjudande är allvarligt, du kommer att kunna förverkliga det genom en
  Rättsförfarande för beviljande av lån mellan privatpersoner.

  För mer information vänligen skicka ett mail till adressen nedan.

  E-post: mirandacaprino@gmail.com
  E-post: thomas.stumpls@yahoo.com

  SvaraRadera
 122. Nadineballet@hotmail.com31 augusti 2017 20:41

  Hallå

  Erbjudande om lån mellan privat och ärligt, i 48 timmar

  E-post: mirandacaprino@gmail.com
  E-post: thomas.stumpls@yahoo.com

  Behöver du ett kommersiellt lån? Eller ett personligt lån? Bil lån? Hypotekslån? Jag är fru Miranda Caprino, kontona i en privat bank som redan är i pension. Jag gör nu lån till någon som behöver en räntesats om 3% jämfört med 48 timmar. Jag är väldigt ärlig och pålitlig. Kontakta mig idag och låt mig veta hur mycket du vill betala. Min kredit kontrakt från € 2000 - 800 000 € etc .... Jag är redo att tillfredsställa dig inom 48 timmar. Bank och annan finansiering från låneagenturer kan få dig att avvisas, men jag kommer att vara glad om du är intresserad. Tveka inte att kontakta mig via mitt e-mail: mirandacaprino@gmail.com eller via detta mail:
  thomas.stumpls@yahoo.com

  SvaraRadera
 123. Behöver du ett brådskande lån för att lösa dina ekonomiska behov, erbjuder vi lån som sträcker sig från $ 5,000.00 till $ 10,000,000.00 Max, vi är pålitliga, effektiva, Snabba och dynamiska, med 100% garanterat Vi ger också lån i (euro, pund och dollar ) Räntan som gäller för alla lån är (2%) om du är intresserad, kom tillbaka till oss via e-post som davidpetersonloanfirm1@outlook.com

  SvaraRadera
 124. Jag heter Lara Andrew. För några månader sedan fick mitt företag en stor förlust. Jag var på väg att förlora mitt företag och mitt hus på grund av dålig kredit och obetalda skulder. Jag blev mycket desperat, jag visste inte vad jag skulle göra för att rädda situationen, jag kunde inte få ett lån från banker och andra finansinstitut på grund av min dåliga kredit. Sedan började jag söka lån online, men de tog de lilla pengar jag hade lämnat (4 000 euro) och jag fick aldrig lånet på mitt konto. En dag berättade min granne om ett företag som heter JOAN NORMA LOAN COMPANY och gav mig företagets email (joannormaloancompany@gmail.com) men på grund av mina tidigare erfarenheter från scammers online blev jag motvillig men okänd för mig att min man har tillämpat för ett lån på 120 000 euro från bolaget. Inom 48 timmar fick jag ett meddelande om att företaget har krediterat mitt konto med lånebeloppet. Idag har jag mitt företag tillbaka i produktionen mer än någonsin och mina skulder betalas. Om du behöver ett lån från en tillförlitlig långivare, kontakta JOAN NORMA LOAN COMPANY via hennes email: joannormaloancompany@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bu aracı kullanarak jasmin noor'a büyük teşekkürlerimi söylemek istedim Kredi şirketi, bana ve aileme yaptıkları için .... ilk önce onların iletişim bilgilerini çevrimiçi aldıklarında sanki başkalarını taklit eden sahte kredi verenler gibi düşündüm. yardım etmek istedim ama onlarla iletişime geçtikten sonra en büyük sürprizimi denemek istedim sadece onlarla iletişim kurarak 24 saat içinde kredi aldım ve onlara hayatımı güveniyorum çünkü bana yaşamak için yeni bir hayat verdiler .. .... Lütfen jasminnoorloancompany@gmail.com üzerinden onlarla iletişime geçin.

   Radera
 125. Hej, allihop,

  Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån på 2% detta är ett legitimt företag med
  ära och skillnad vi är redo att hjälpa dig i något ekonomiskt problem
  att du är vi erbjuder alla typer av lån så om du är intresserad av detta
  lån erbjudande vänligen kontakta oss på vår email: (anggadiman1@gmail.com)

  Ange även detaljerna så att vi kan fortsätta med lånet
  omedelbart.

  Namn:
  Belopp som behövs:
  Varaktighet:
  land:
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:

  Kontakta oss med ovanstående detaljer på vår email: anggadiman1@gmail.com

  Hälsningar till er alla.

  SvaraRadera
 126. gloriaazaro@hotmail.com7 september 2017 20:22

  Hallå

  Erbjudande om lån mellan privat och ärligt, i 48 timmar

  email: mirandacaprino@gmail.com
  email: thomas.stumpls@yahoo.com

  Behöver du ett kommersiellt lån? eller ett personligt lån? Bil lån? Hypotekslån? Jag är fru Miranda Caprino, kontona i en privat bank som redan är i pension. Jag gör nu lån till någon som behöver en räntesats om 3% jämfört med 48 timmar. Jag är väldigt ärlig och pålitlig. Kontakta mig idag och låt mig veta hur mycket du vill betala. Min kredit kontrakt från € 2000 - 800 000 € etc .... Jag är redo att tillfredsställa dig inom 48 timmar. Bank och annan finansiering från lånebyråer kan få dig att avvisas, men jag kommer att vara glad om du är intresserad. Tveka inte att kontakta mig via mitt e-mail: mirandacaprino@gmail.com eller via detta mail:
  thomas.stumpls@yahoo.com

  SvaraRadera
 127. gloriaazaro@hotmail.com7 september 2017 20:28

  Hej fru och herrn

  Erbjudande om lån mellan privat och ärligt, i 48 timmar

  e-post: mirandacaprino@gmail.com
  email: thomas.stumpls@yahoo.com

  Jag är villig att ge dig ett lån mellan 2000 och 900.000 (Lån
  snabb och tillförlitlig). Jag är i partnerskap med flera banker
  hjälpa mig.
  Med ett intresse på 3% kan jag ge dig det här lånet med alla
  försäkringar och bankgarantier möjliga, för att vara särskilt jag inte gör det
  vill bryta mot lagen om vederlag, är det upp till dig att se för
  månatliga avbetalningar. Sådana är mina villkor för att ge dig ett lån. Jag vill ha dig
  erbjuder följande lånstyper online:
  - Kommersiella lån
  - Personliga lån
  - Finansiering lån
  - fastighetslån
  Mitt erbjudande är allvarligt, du kommer att kunna förverkliga det genom en
  rättsligt förfarande för beviljande av lån mellan privatpersoner.

  För mer information vänligen skicka ett mail till adressen nedan.

  email: mirandacaprino@gmail.com
  email: thomas.stumpls@yahoo.com

  SvaraRadera
 128. URGENT LÅN ERBJUDANDEN, GÄLLER IGÅNG OM DU BEHÖVER EN ÖRIGT LÅN AV NÅGOT SLÄND.
  (Williamloans14@gmail.com)

  Du är välkommen till det här företaget i det här företaget Vi ger personligt lån
  och företagslån för en räntesats på bara 2%, erbjuder vi lån från
  $ 4.000 dollar till $ 5.000.000 dollar,
  Om du behöver ett lån för ditt företag eller att betala dina skulder, kontakta oss så snart som möjligt för att bearbeta din ansökningsblankett

  Låneansökan fyller och återkommer nu.

  1. Fullständigt namn: _________________
  2. Telefonnummer: __________________
  3. Land: ___________________
  4. Kön: _____________________
  5. Yrke: _______________________
  6. Månatlig inkomst: ______________
  7. Lånebelopp som krävs: ___________
  8. Varaktighet: __________________
  9. Ålder: _______________________

  Kontakta vårt kontor med e-postadressen nedan E-post: williamloans14@gmail.com
  WhatsApp: +2348027965239

  Hälsningar,
  Williams lån.

  SvaraRadera
 129. behöver du ett lån? Har du letat efter var du ska få ett lån? Har du försökt få någon form av lån? Ansök nu nu på? (carlosellisonfinance@gmail.com) om du vill få ett billigt lån. Lånet erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

  SvaraRadera
 130. Jag vill uppskatta Carl Logan från Lucas Loan Lending Compania för att hjälpa mig att köpa ett lån, jag har mitt lån utan stress efter att ha accepterat villkoren för återbetalning av företaget. Om du behöver ekonomisk hjälp kontaktar du dem via e-post.

  E-post: lucasloanlendingcompania@gmail.com
  Whatapp: +1(857)325-5437
  Webbplats: http://lucasloanlendingcompania.webs.com/

  SvaraRadera
 131. glorialarren@hotmail.com18 september 2017 20:06

  Hej fru och herrn

  Erbjudande om lån mellan privat och ärligt, i 48 timmar

  e-post: mirandacaprino@gmail.com
  email: thomas.stumpls@yahoo.com

  Jag är beredd att ge dig ett lån mellan 2000 och 900.000
  snabb och tillförlitlig). Jag är i partnerskap med flera banker som
  hjälpa mig.
  Med ett intresse på 3% kan jag ge dig det här lånet med alla
  försäkringar och bankgarantier möjliga, för att vara särskilt jag inte gör det
  vill bryta mot lagen om vederlag, är det upp till dig att se för
  månatliga avbetalningar. Sådana är mina villkor för att ge dig ett lån. Jag vill ha dig
  erbjuder följande lånstyper online:
  - Kommersiella lån
  - Personliga lån
  - Finansieringslån
  - fastighetslån
  Mitt erbjudande är allvarligt, du kommer att kunna förverkliga det genom en
  rättsliga förfaranden för utlåning mellan individer.

  För mer information vänligen skicka ett mail till adressen nedan.

  email: mirandacaprino@gmail.com
  email: thomas.stumpls@yahoo.com

  SvaraRadera
 132. behöver du ett lån? Ansök om lån med 2% ränta. Maila oss på
  (oscaralfred6@gmail.com) med följande information.

  Fullständiga namn:
  Adress:
  Telefon:
  Lånebelopp:
  Lånlängd:
  Land:
  Ockupation:

  SvaraRadera
 133. har du alla typer av ekonomiska problem? behöver du ett lån att betala av
  fordringar? är du i en ekonomisk kris? lita på oss att behandla alla typer av
  lån, maila oss direkt med vår email elvismorganfinance@gmail.com. se
  Nedan. Vi är registrerade och
  auktoriserat företag att utfärda ett lån på 2%, med en längd på minst 6
  månader och en maximal varaktighet på 30 år.
  Vi ger lån till ett minimum 2000 till högst 100 miljoner.
  erbjuda olika tjänster nedan *
  Personliga lån (Säkra och osäkrade)
  * Business Loans (Secure and Unsecured)
  * Renovering
  * Auto lån
  * Äktenskapslån
  * Lån hälsa, etc.
  Så .. om du är intresserad, vänligen kom tillbaka till oss via vår email
  elvismorganfinance@gmail.com
  eller skriv oss +12133283772
  och du får ett lån så snart som möjligt

  SvaraRadera



 134. I dont believe in too much talks and bragging! I’m a certified hacker who have helped so many STUDENT’S, COUPLES and BUSINESS MEN!!! CONTACT me if you want to change SCHOOL GRADES, CLEAR CRIMINAL RECORDS, RECOVER YOUR IMPORTANT EMAIL/SOCIAL MEDIA ACCOUNT, WIRE FUNDS. If you have US, UK, CANADA, AUSTRALIA, BRAZIL OR GERMANY BANK ACCOUNT, Email me. I have Funds to Wire to any of the Country without any trace or monitor. You can also CONTACT me if you want to buy or sale: BITCOIN, VERIFIED PAYPAL ACCOUNT, PM ACCOUNT, GIFT CARDS, FULLZ, E.T.C
  message me at:dougjoelcomm0001@gmail.com

  SvaraRadera

 135. Contact Email:dougjoelcomm0001@gmail.com Do you know that you can hack any ATM machine !!! We have specially programmed ATM cards that can be used to hack any ATM machine, this ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, stores and outlets. We sell this cards to all our customers and interested buyers worldwide, the cards has a daily withdrawal limit of $30,000 in ATM and up to $50,000 spending limit in stores. and also if you in need of any other cyber hacking services, we are here for you at any time any day. Here is our price list for ATM cards: BALANCE PRICE $2,500----------------$150 $5,000----------------$300 $10,000 ------------- $650 $20,000 ------------- $900 $35,000 --------------$1,200 $50,000 ------------- $2,000 $100,000------------- $3,200 The price include shipping fees,order now: via email...dougjoelcomm0001@gmail.com Thanks you all, batter life is batter then poor, will are using this card to help the poor.

  SvaraRadera

 136. Technology has empowered everybody..its really as big as you can make it and goes as far as you can take it..People are getting in contact with hackers to help them predict the stock market,clear student loans,expunge criminal records,hack games,upgrade university grades,bank accounts and other debts,fix credit ratings,double your tax return and help hack business competitors..contact dougjoelcomm0001@gmail.com You need a savvy hacker though,one who would be able to carry out and successfully execute hacks on your behalf while keeping it all discreet and under the radar

  SvaraRadera
 137. Hvis du trenger haster kreditt for løsning av finansielle behov, kan vi tilby lån mellom $3000 og $80.000.000. Max, pålitelig, effektiv, raskt og dynamisk med lån garantert 100%. I renter, renten på lånet (5%), kan du kontakte oss via e-post på amerisavefinancials@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå

   behöver du lite kredit eller någon finansiering? Inte tillbaka betalas av banken? Har du ett betald konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema med en låg ränta på 2%. För mer information, kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

   Förnamn:..............
   Efternamn:..............
   Land:..........
   Stat:..........
   Mängd:..................
   Lånlängd: ..........
   Telefonnummer:.............
   ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
   Företagsnamn: REMY.FINK CREDIT
   Företagets e-postadress: REMY.CREDIT111@gmail.com
   Företag NMLS ID: 517219
   Jag önskar er allt bäst,
   REMY.FINK ...

   Radera
 138. Hallå!

  Vi är ett företag med finansiella experter som kan göra en kreditkreditfinansiering är ett belopp du behöver och med de villkor som gör deras olika ekonomiska aktiviteter. Vi erbjuder lån av någon typ av 10 000 till 1 000 000,00 3% intresse och ett bra spår din bank file.via email: alexpeter718@gmail.com eller besök vår hemsida: https://alexpeter718.wixsite.com/alexanderfinancial

  SvaraRadera
 139. Dear Sir/Madam,

  We are direct providers of Fresh Cut BG, SBLC and MTN which are specifically for lease, our bank instrument can be engage in PPP Trading, Discounting, signature project (s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges, Real Estate and all kind of projects. We do not have any broker chain in our offer or get involved in chauffer driven offers.

  We deliver with time and precision as sethforth in the agreement. Our terms and Conditions are reasonable. below is our instrument description.

  The procedure is very simple; the instrument will be reserved on Euro clear to be verified by your bank, after verification an arrangement will be made for necessary bank documents and stock testing expenses, the cost of the Bank Guarantee will be paid after the delivery of MT760.

  DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:

  1. Instrument: Bank Guarantee (BG/SBLC) (Appendix A)
  2. Total Face Value: Eur 5M MIN and Eur 10B MAX (Ten Billion USD).
  3. Issuing Bank: HSBC Bank London, Barclays, Credit Suisse and Deutsche Bank Frankfurt.
  4. Age: One Year, One Month
  5. Leasing Price: 6% of Face Value plus 2% commission fees to brokers.
  6. Delivery: Bank to Bank swift.
  7. Payment: MT-103 or MT760
  8. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.

  We are ready to close leasing with any interested client in few banking days, if interested do not hesitate to contact me direct. Email: frederick.dtmas@gmail.com

  Regards,
  Mr Frederick D Thomas
  Skype: frederick.dtmas@gmail.com

  SvaraRadera
 140. Hallå

  behöver du lite kredit eller någon finansiering? Inte tillbaka betalas av banken? Har du ett betald konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema med en låg ränta på 2%. För mer information, kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

  Förnamn:..............
  Efternamn:..............
  Land:..........
  Stat:..........
  Mängd:..................
  Lånlängd: ..........
  Telefonnummer:.............
  Ockupation:............
  Födelsedatum:.......
  Månadsinkomst:....
  Sex:......
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,
  Företagsnamn: REMY.FINK CREDIT
  Företagets e-postadress: REMY.CREDIT111@gmail.com
  Företag NMLS ID: 517219
  Jag önskar er allt bäst,
  REMY.FINK ...

  SvaraRadera
 141. Mitt namn är Kattie Javier, 34 år, jag vill informera er om herrens goda nyheter för att slutligen leda mig till en riktigt och genuin långivare med namnet Mrs SUSAN JAMES, {susanjamesloanfirml07@gmail.com} efter har blivit scammed av andra falska långivare, jag var hopplös och visste inte vem som kunde lita på när hon kom och sätta ett bra leende på mitt ansikte vid min största överraskning. Någon av er som också har blivit offer för bluff, du borde inte stör mer, jag får dig bra nyheter och den enda långivaren du kan lita på, kontakta henne nu nu via: susanjamesloanfirml07@outlook.com eller Webbplats: https: // susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer. Och än en gång tack till fru SUSAN JAMES för att ge mig ett lån på 42 000,00 USD.

  SvaraRadera
 142. Jag är michael richard, jag är verkställande direktör för ett licensierat välrenommerat finansiellt företag som ger ekonomiskt stöd till våra många kunder över hela världen till en räntesats om 2% med ett minimumslånbelopp på ($ 5.000.00) och det högsta lånebeloppet (50.000.000.00 USD) inom en period av 1-30 år. Med våra flexibla utlåningspaket kan lån behandlas och överlåtas till låntagaren inom kortast möjliga tid. Företagets uppgift är att tillhandahålla människor, samarbetsorganisationer och företag som behöver finansiellt stöd med lån utan säkerhet och det gör oss annorlunda från Banker och andra finansinstitut, Därigenom hjälper de fattiga, de fattiga och alla som har blivit avvisade av banker, bör interpersonen maila oss till

  michaelrichard073@gmail.com

  SvaraRadera
 143. Behöver du finansiering? Behöver du ett lån för företag eller personliga behov? Vi erbjuder alla typer av lån till privatpersoner eller företag oavsett din nuvarande kreditpoäng. För mer information, tveka inte att kontakta oss via Email: worthamloanfim11@gmail.com

  SvaraRadera
 144. Lånbjudande @ 2% kurs !!!

  Vårt företag är en juridisk organisation som skapades för att hjälpa människor som behöver hjälp, som ekonomiskt stöd. Vi är ett USA-baserat finansiellt företag.
  Så om du har ekonomiska svårigheter i ekonomisk röra, och du behöver pengar för att starta ditt företag själv, eller om du behöver ett lån för att betala av skulder eller betala dina räkningar, starta ett bra företag eller har lånat Svårigheter över lokala banker, kontakta oss idag Email: ohioloans85@gmail.com


  Herr Scotty

  SvaraRadera
 145. Hur jag fick mitt önskade lånebelopp från ett pålitligt lånföretag (chillwellfinancialhome@gmail.com)

  Hej alla, jag heter Sandra Kalniete, jag är från Alabama, United States, är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från Chillwell Loans Company {(chillwellfinancialhome@gmail.com)} jag hänvisar detta mitt vittnesbörd till i Sydamerika för att jag har hört talas om folket där det faller för fel låntagare och det är svårt att tjäna pengar efter att jag tillämpat två gånger från olika långivare som hävdar att de är långivare här här forumet trodde jag att deras utlåning var verklig och jag tillämpade men de gav mig aldrig lån förrän en av mina vänner presenterade mig för James Peterson World Loans Company, som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av förseningar , Jag tvivlade men jag griper aldrig för att tro. Jag trodde aldrig att det fortfarande finns pålitliga långivare förrän jag träffade Chill Well, som verkligen hjälpte mig med mitt lån och ändrade mitt liv till det bättre. Jag vet att det fortfarande finns många bra långivare där ute men jag skulle råda dig där ute och leta efter tillförlitlig långivare för att försöka Mr Chillwell Loans Company, han är omtänksam och förståelse. Jag vet inte om du behöver ett brådskande lån också eller vill ha finansiering för dina projekt, så gärna kontakta hr Chillwell Company idag. hans e-postadress är (chillwellfinancialhome@gmail.com)

  SvaraRadera
 146. How i got my Desired Loan Amount from a Reliable Loan Company (chillwellfinancialhome@gmail.com)

  Hello everyone, My name is Sandra Kalniete, I am from the Alabama, United State, am here to testify of how i got my loan from Mr Chillwell Loans Company{ (chillwellfinancialhome@gmail.com) } i am referring this my testimony to does in south america because i have heard of the people there are falling for the wrong loan company and are being dupe of there hard earned money, after i applied Two times from various loan lenders who claimed to be lenders right here this forum, i thought their lending was real and i applied but they never gave me loan until a friend of mine introduce me to Mr James Peterson World Loans Company, who promised to help me with a loan of my desire and he really did as he promised without any form of delay, I had doubts but i never seize to believe. I never thought there are still reliable loan lenders until i met Mr Chill Well, who really helped me with my loan and changed my life for the better. I know there are still many good lenders out there but i would advise you out there looking for reliable loan lender to try Mr Chillwell Loans Company, his is caring and understanding.I don't know if you are in need of an urgent loan also or want funding for your projects, So feel free to contact Mr Chillwell Company today. his email address is ( chillwellfinancialhome@gmail.com )

  SvaraRadera
 147. Letar du efter en företagsfinansiering, personlig ekonomi, inteckningar, billån, studentkontanter, skuldkonsolideringskontanter, osäkra kontanter, riskkapital mm ... Du är på rätt ställe, kontakta oss nu för mer information.

  Dina namn:
  Ditt land :
  Din adress :
  Telefonnummer :
  Månadsinkomst :
  Lånets längd:
  Lånebelopp :

  E-post: lindaloanfirn1111@gmail.com !!

  SvaraRadera
 148. Letar du efter en företagsfinansiering, personlig ekonomi, inteckningar, billån, studentkontanter, skuldkonsolideringskontanter, osäkra kontanter, riskkapital mm ... Du är på rätt ställe, kontakta oss nu för mer information.

  Dina namn:
  Ditt land :
  Din adress :
  Telefonnummer :
  Månadsinkomst :
  Lånets längd:
  Lånebelopp :

  E-post: lindaloanfirn1111@gmail.com !!

  SvaraRadera
 149. Letar du efter en företagsfinansiering, personlig ekonomi, inteckningar, billån, studentkontanter, skuldkonsolideringskontanter, osäkra kontanter, riskkapital mm ... Du är på rätt ställe, kontakta oss nu för mer information.

  Dina namn:
  Ditt land :
  Din adress :
  Telefonnummer :
  Månadsinkomst :
  Lånets längd:
  Lånebelopp :

  E-post: lindaloanfirn1111@gmail.com !!

  SvaraRadera
 150. Letar du efter en företagsfinansiering, personlig ekonomi, inteckningar, billån, studentkontanter, skuldkonsolideringskontanter, osäkra kontanter, riskkapital mm ... Du är på rätt ställe, kontakta oss nu för mer information.

  Dina namn:
  Ditt land :
  Din adress :
  Telefonnummer :
  Månadsinkomst :
  Lånets längd:
  Lånebelopp :

  E-post: lindaloanfirn1111@gmail.com !!

  SvaraRadera
 151. Letar du efter en företagsfinansiering, personlig ekonomi, inteckningar, billån, studentkontanter, skuldkonsolideringskontanter, osäkra kontanter, riskkapital mm ... Du är på rätt ställe, kontakta oss nu för mer information.

  Dina namn:
  Ditt land :
  Din adress :
  Telefonnummer :
  Månadsinkomst :
  Lånets längd:
  Lånebelopp :

  E-post: lindaloanfirn1111@gmail.com
  Whataspp +919740683456

  SvaraRadera
 152. Har du några ekonomiska svårigheter? behöver du ett lån? elenanino0007@gmail.com

  SvaraRadera
 153. Привет, уважаемый клиент,
  СОГЛАШЕНИЕ / УСЛОВИЯ КРЕДИТА:

  1: Заявитель должен соблюдать инструкции компании.
  2: Заявитель должен быть 18 лет или старше.
  3: Заявитель должен представить свою национальную удостоверение личности или международную
  Паспорт, водительские права и копия его / ее картины (фотографии).
  4: Вся информация, представленная заявителем, должна быть действительной.
  5: Заявитель должен регулярно отвечать на электронные письма компании.
  6: Возврат кредита - это ежемесячная оплата - это общая процентная ставка.
  7: максимальная сумма кредита составляет 500 000 000,00, как указано ниже
  Валюта: доллар США, Европа и британские фунты стерлингов (GBP).

  Поэтому, если вы хотите получить кредит от нашей компании, перечислены выше
  порядок работы компании. И следующая информация - это условия кредита и как
  как только вы согласитесь, что вы вернулись с копией развертки
  ID-карточка для проверки.
  Условия кредитования и график погашения:

  Сумма займа: 20 000,00
  Скорректированная сумма займа: 20 000,00
  Процентная ставка по кредиту: 2.%
  Срок кредита: 3 года
  Ежемесячный платеж по кредиту: 572,85
  Количество платежей: 36

  Накопительные платежи: 20 622,66
  Общая процентная ставка: 622,66

  Примечание: ежемесячный платеж по кредиту был рассчитан по 35 платежам 572,85 плюс окончательный платеж в размере 572,91

  Поэтому мы хотим, чтобы вы вернулись к нам, как только согласились
  условия и условия кредитования.

  Я жду вашего быстрого ответа и срочного сейчас.
  Хорошего дня

  SvaraRadera
 154. HALLÅ...

  Behöver du tjäna pengar för att betala av avgifter och att starta ett företag KONTAKTA MED E-POST: joyrose420@gmail.com. Med informationen nedan

  SvaraRadera
 155. Attn:
  Jag är George Bruce, Lånkonsulent på Annette Robert Financial Home. Behöver du ett företagslån eller ett lån av någon typ? Vi ger för närvarande ut lån som passar din budget till en räntesats om 2% och beloppet sträcker sig från $2.000,00 till $100.000.000.00 inom en varaktighetstid av 6 månader till 30 år beroende på det lånebelopp som behövs.

  Se våra tjänster under

  * Personliga lån (Säkra och osäkrade)
  * Business Loans (Secure and Unsecured)
  * Renovering
  * Inventor Lån
  * Auto lån
  * Bröllopslån
  * Hälsolån, etc.

  Så snälla, om du är intresserad eller behöver mer information, vänligen kom tillbaka till oss via vår email annetterobertloanfirm10@gmail.com eller ring / text eller whatsapp +1 408-721-6191

  Med gud är allt möjligt

  Tack och vänliga hälsningar
  George Bruce

  SvaraRadera
 156. behöver du ett lån? Har du letat efter var du ska få ett lån? Har du försökt få någon form av lån? Ansök nu nu på? (anggadiman1@gmail.com) om du vill få ett billigt lån. Lånet erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

  SvaraRadera
 157. Jag är en privat långivare och Investor, Behöver du ett legitimt, ärligt, ansett och snabbt lån? Jag kan hjälpa dig med 100% garanti lån, jag erbjuder affärer och individuellt lån, Mer också vi finansierar alla slags projekt. För mer information kontakta oss på: percivalhessloanfinance@gmail.com

  Vänliga hälsningar

  SvaraRadera
 158. DEAR LOAN SEEKER,

  XMAS LÅN ÄR HÄR NU I LÅG RATE 1%

  behöver du ett brådskande lån för att starta ett företag före jul har du ett Xmas lån? Vi ger till både företag och individ, så om du behöver ett brådskande lån nu inom 12 timmar kan vi ge dig ett lån utan dröjsmål okej
  Xmas lån är tillgängligt nu låg ränta på 1%: kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com]
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Företagsnamn: REMY.FINK CREDIT
  Företagets e-postadress: {REMY.CREDIT111@gmail.com}
  Företag NMLS ID: 517219
  Jag önskar er allt bäst,
  REMY.FINK …

  SvaraRadera
 159. E-post: addisonfinancialorporation@gmail.com

  Behöver du företagslån, personligt lån, auto lån, jordbrukslån eller projektfinansiering? Jag har goda nyheter för dig. Vi erbjuder en 2% multipel för krediter och trupper. För mer information, vänligen maila oss på:
  addisonfinancialorporation@gmail.com

  KREDITBOLAGET

  SvaraRadera
 160. Hej, allihop,

  Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån på 2% Detta är ett legitimt företag med ära och skillnad Vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem som du erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta lån erbjudande vänligen kontakta oss på vår email: (anggadiman1@gmail.com)

  Ange även detaljerna så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

  Namn:
  Belopp som behövs:
  Varaktighet:
  land:
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:

  Kontakta oss med ovanstående detaljer på vår email: anggadiman1@gmail.com

  Hälsningar till er alla.

  SvaraRadera
 161. UPPDATERING OM LÅNEKRAV

  God dag herr / fru,
    Behöver du ett brådskande lån för att finansiera ditt företag eller i något syfte? Vi är certifierade, legitima och internationella licensierade långivare, vi erbjuder lån till personer / företag med låg ränta på 2%, om du behöver lite ekonomiskt stöd med lån Kontakta oss via email :( armstrongholdingsplc@gmail.com)
  Mobilnummer är: +393510749331

  Tillgängliga lån vi erbjuder är:
  * Debtkonsolideringslån * Företagslån * Personliga lån * Hemlån * Bilfinansiering * Kommersiella lån * Investeringslån * Skulder Konsolidering * Affärsplanering * Kommersiell utveckling Finans * Egenskaper Hypotekslån * Dåliga krediter * Handelslån * Start-up-rörelsekapitallån * Byggelån * Billån, * Hotelllån * Studielån.

  Behöver du en stor kapital för att starta ditt företagsförslag eller expansion? Har du förlorat hoppet och du tror att det inte finns någon väg, och dina ekonomiska bördor kvarstår fortfarande?
    Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete. Kontakta oss via e-post: armstrongholdingsplc@gmail.com

  FÖRETAGSPLATSER:
  Columbia Avenue
  Lancaster,
  USA.
  ....................
  Storbritannien
  80 EN SEAN BHAILE Doughiska Galway.
  IRLAND.
  ............
  ITALIEN
  MEXICO


  Med vänlig hänsyn
  Mr Russell Jeff
  VD.

  SvaraRadera

 162. Lån !! Finns det någon här ute som fortfarande kämpar för att få ett lån? Om du behöver ett lån av någon anledning och du inte vet var du ska få billiga och tillförlitliga lån så är din hjälp äntligen här, eftersom vi erbjuder billiga lån till en låg ränta på bara 2%. Intresserade låntagare är att kontakta oss via e-post på (MORISLOANCOMPANY1@GMAIL.COM) och få dina lån idag.
  Tack.
  MORIS FRED
  E-post: MORISLOANCOMPANY1@GMAIL.COM
  Webbplats: http: //morisloancompany1.wixsite.com/morisloancompany.

  SvaraRadera
 163. behöver du ett genuint lån för affärsändamål eller att betala din skuldkontakt Mr Kellie Wilson nu för äkta lån via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller +1(267)725-7570

  SvaraRadera
 164. Behöver du ett lån för att starta affärer eller att betala dina räkningar och en företagsfinansiering för fastigheter och alla typer av företagsfinansiering. { Creditplusfinance11@gmail.com } Vi erbjuder även lån till privatpersoner, företag och företagskassor till 3% ränta. Vi ger ut lån till allvarligt uppmärksamma personer som är intresserade av lån om de är intresserade kontakta detta email: Creditplusfinance11@gmail.com

  SvaraRadera

 165. God dag,

  Vi erbjuder lån till personer som behöver låg ekonomisk rådgivning
  2% ränta. För att få ett lån med detta
  Nu kan du styra den exakta summan av lånet du behöver, och
  Det ögonblick när du pratar om att betala lånet. Om så är intresserad,
  Vänligen ange en detaljerad information är giltig, tack
  Kontakta oss med våra föremål, så vi kan fortsätta skicka
  Våra kreditvillkor.

  Företagets e-postadress: instantloanservice60@yahoo.com

  KREDIT nödvändig information.
  Förnamn:
  föräldrar:
  Telefonnummer:
  Belopp som behövs som lån:
  Syftet med lånet:
  Lånets varaktighet:
  Månadsinkomst:
  Jag skulle vilja ansöka om lån online före (ja eller nej)

  Vårt företag kontaktar:

  Företagsledare David Huson
  Företagets e-postadress: instantloanservice60@yahoo.com
  Företagets motto: Din lycka är vårt pris för bra service (mottagning
  din ekonomiska situation är allt du vill)

  Hälsningar,
  JORGE JIMENEZ

  SvaraRadera
 166. Hallå,

  Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, osäkra lån, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital mm! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga räntor och rimliga räntor på 3%. E-post till: annabellawalter25@gmail.com

  SvaraRadera
 167. behöver du ett lån? Har du letat efter var du ska få ett lån? Har du försökt få någon form av lån? Ansök nu på (oceanicfinance113@gmail.com) om du vill få ett billigt lån. Lånet erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad

  SvaraRadera
 168. Hej jag heter Nurin Logan, jag vill tacka fru SUSAN JAMES för att hjälpa mig med min lånefond på $ 46,000.00 efter att ha blivit lurad så länge om du är intresserad av ett lån, kontakta henne så att hon också kan hjälpa dig med hennes lån inte ta lång tid på 24 timmar då mitt lån var på mitt konto Alla som behöver ett brådskande och betrodda lån borde kontakta henne nu, hon är gud skickad och en bra person, hennes hemsida: https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loanofficer eller email: susanjamesloanfirml07@gmail.com eller susanjamesloanfirml07@outlook.com

  SvaraRadera
 169. Hej alla,

  Jag är en privat långivare från Linköpings federation, pålitlig och pålitlig
  långivare; Jag lånar till företag och privatpersoner till hela världen i en
  låg och överkomlig ränta på 2%. Om du nekades ett lån av a
  bank finansinstitut av en eller flera skäl, eller är du ekonomiskt
  kramat söker ett företagslån, personligt lån, hypotekslån, bil
  lån, student lån, skuldkonsolidering lån, osäkra lån och venture
  huvudstaden ?
  Du är på rätt plats för ditt lån Lösningar Om du är intresserad av
  Lånet erbjuds, kontakta oss på Linköpings federation via e-post:

  (mrslindarobertloanfirm@gmail.com)

  http://privatelanders12.wixsite.com/loan


  Vänliga hälsningar,

  Fru Linda Robert.

  SvaraRadera


 170. XMAS LÅN ÄR HÄR NU MED LOW RATE 1% {REMY.CREDIT111@gmail.com}

  behöver du ett brådskande lån för att starta ett företag före jul har du ett Xmas lån? Vi ger till både företag och individ, så om du behöver ett brådskande lån nu inom 12 timmar kan vi ge dig ett lån utan dröjsmål okej
  Xmas lån är tillgängligt nu låg ränta på 1%: kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

    Fullständiga namn:..............
    Land:..........
    Stat:..........
    Belopp:..................
    Lånlängd: ..........
    Telefonnummer:.............
    Ockupation:............
    Födelsedatum:.......
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Företagsnamn: REMY.FINK CREDIT
  Företagets e-postadress: {REMY.CREDIT111@gmail.com}
  Jag önskar er allt bäst,
  REMY.FINK ...

  SvaraRadera
 171. Hallå,
   
  Letar du efter ett lån snabbt? Vill du reglera dina fakturor och Köp egendom (Investeringslån) / Byggnadslån? Jag kan garantera dig 24 timmars lån godkännande.
   
  Vi är ett världsklass Investeringsföretag som erbjuder alla typer av finansiella tjänster med flexibla återbetalningsvillkor och ett aktuellt stängningsschema.

  Få tillbaka med nedanstående lånansökningsdetaljer:
   
  1) Fullständiga namn: ............
  2) Kön: .................
  3) Ålder: ........................
  4) Land: .................
  5) Telefonnummer: ........
  6) yrke: ..............
  7) Månadsinkomst: ......
  8) Lånebehov behövs: .....
  9) Lånets längd: ...............
  10) Syftet med lånet: ...........

  Email-exxonmobil191@outlook.com
   
  Tack.

  SvaraRadera
 172. Hej Alla, behöver du ett lån? Söker du pengar för att betala av krediter och skulder? Vi erbjuder lån utan kreditkontroll, ingen säkerhet, enkla steg, snabb finansiering och låg ränta på 3%. Kontakta oss idag via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com

  SvaraRadera
 173. Hej jag är herr Leon Derek borgenär för privata lån, och jag är här för att få dina drömmar att bli riktiga för att få ett lån. Behöver du ett lån snabbt? Behöver du ett lån för att betala dina skulder? Behöver du ett lån för expansion av ditt företag eller starta ditt eget företag, Vi är här för dig med en låg ränta på 2% och du kan få en lånskredit på €3000 till €100,000,000.00 det maximala lånebeloppet och upp till 40 år lån varaktighet. vänligen kontakta oss på vår email adress derekfastloan@gmail.com

  SvaraRadera
 174. etar du efter en riktig kredit? Goda nyheter här! ! ! Vi erbjuder lån som varierar från 5, 000,00 till 30,000, 000, 000,00 årlig ränta på 2%. Företagsutvecklingskrediter är certifierade, effektiva, snabba och dynamiska, pålitliga och pålitliga via e-post: Morisloancompany1@gmail.com
  Webbplats: http: //morisloancompany1.wixsite.com/morisloancompany.
  tack,
  MORIS FRED

  SvaraRadera

 175. We Facilitate Bank instruments SBLC for Lease and Purchase. Whether you are a new startup, medium or large establishment that needs a financial solution to fund/get your project off the ground or business looking for extra capital to expand your operation,our company renders credible and trusted bank guarantee provider who are willing to fund and give financing solutions that suits your specific business needs.

  We help you secure and issue sblc and bank guarantee for your trade, projects and investment from top AA rated world Banks like HSBC, Barclays, Dutch Ing Bank, Llyods e.t.c because that’s the best and safest strategy for our clients.e.t.c

  DESCRIPTION OF INSTRUMENTS

  1. Instrument: Funds backed Bank Guarantee(BG) ICC-600

  2. Currency : USD/EURO

  3. Age of Issue: Fresh Cut

  4. Term: One year and One day

  5. Contract Amount: United State Dollars/Euros (Buyers Face Value)

  6. Price : Buy:32%+1, Lease: 4%+2

  7. Subsequent tranches: To be mutually agreed between both parties

  8. Issuing Bank: Top RATED world banks like HSBC, Barclays, ING Dutch Bank, Llyods e.t.c

  9. Delivery Term: Pre advise MT199 or MT799 first. Followed By SWIFT MT760

  10. Payment Term: MT799 & Settlement via MT103

  11. Hard Copy: By Bank Bonded Courier


  Interested Agents,Brokers, Investors and Individual proposing international project funding should contact us for directives.We will be glad to share our working procedures with you upon request.



  Name: Muhammed Emir Harun

  Contact Mail :info.financewizardltd@gmail.com

  SvaraRadera
 176. Hej jag är herr Leon Derek borgenär för privata lån, och jag är här för att få dina drömmar att bli riktiga för att få ett lån. Behöver du ett lån snabbt? Behöver du ett lån för att betala dina skulder? Behöver du ett lån för expansion av ditt företag eller starta ditt eget företag, Vi är här för dig med en låg ränta på 2% och du kan få en lånskredit på $ 3000 till $ 100,000,000.00 det maximala lånebeloppet och upp till 40 år lån varaktighet. vänligen kontakta oss på vår email adress derekfastloan@gmail.com

  SvaraRadera
 177. behöver du ett äkta lån för affärsändamål eller att betala din skuld kontakta herr Kellie Wilson nu för äkta lån via e-post:Oceanicfinance113@gmail.com eller +1(267)725-7570

  SvaraRadera
 178. Jag ger lån till företag och privatpersoner med en rimlig ränta på 2%. E-post till: (anggadiman1@gmail.com) om du är intresserad av lånet.

  SvaraRadera
 179. behöver du ett lån? Har du letat efter var du ska få ett lån? Har du försökt få någon form av lån? Ansök nu nu på? (carlosellisonfinance@gmail.com) om du vill få ett billigt lån. Lånet erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad. *

  SvaraRadera
 180. Hallå
  Är du en affärsman eller kvinna, är du
  trött på att söka lån eller är du i någon ekonomisk röra, har du varit
  avstängd ständigt av dina banker och andra finansiella
  institutioner, Vi erbjuder någon form av lån till privatpersoner och företag
  organ med låg ränta på 3%. Överallt i Europa och i hela världen Om du är intresserad av att ta ett lån, var god kontakta oss idag, och var vila. Försäkra dig om ditt lån till din tjänst för att erbjuda dig de bästa tjänsterna någonsin. Ge oss bara ett försök, för en rättegång kommer att övertyga dig.

  Intresserade personer bör kontakta oss via e-post: giovannifinance@hotmail.com Eller Direkt till vår bank Branch via> Firstbankmanager101@gmail.com


  Hur tillämpar jag

  Låneansökan informationsformulär
  Förnamn:
  Mellannamn:
  Födelsedatum (åååå-mm-dd):
  Kön:
  Civilstånd:
  Totalbelopp som behövs:
  Tidslängd:
  Adress:
  Stad:
  Provins / stat:
  Postnummer:
  Land:
  Telefon:
  Mobil / Mobil:
  Månadsinkomst:
  Ockupation:
  E-postadress.
  Månadsinkomst:

  I överensstämmelse med ovanstående regler / policy förväntas du fylla i formuläret ovan.

  Obs! Vi uppskattar pålitliga och pålitliga kunder, Kontakta Giovanni Paulo på whatsapp för mer info +393511692979 följ oss på Twitter @giovannifinanza

  SvaraRadera