torsdag 19 februari 2015

Nej då, jag har inte missat rapporterna från Bonheur och Ratos

Jag har blivit lite smått mailbombad den senaste tiden :) Anledningen till mailen är att jag inte har publicerat något inlägg om främst Bonheurs bokslutskommuniké. Sorry =)


Anledningen är att jag har haft mycket på jobbet inklusive kvällsaktiviteter så jag har helt enkelt inte hunnit. Min målsättning är att kunna publicera något inlägg om detta (samt Ratos) inom kort så ha tålamod =)

6 kommentarer:

 1. Härligt!
  Dina kära läsare och även du får gärna kika in mitt inlägg om framtiden för Fred Olsen, som i väldigt stora drag påverkar Bonheur.

  http://investerarens.se/det-har-vantar-fred-olsen-och-bonheur/

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Nu så finns det ute. I helgen ska jag publicera ett inlägg kring Ratos rapport också.

   Radera
 3. Ser fram emot inläggen.
  Även nyfiken på om du har planer på några inköp inom det närmaste eller om du räknar med en sättning!
  Ha en trevlig helg Mr VtF :)
  Christopher

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just nu går allt så vansinnigt fort uppåt varför jag är lite mer försiktig. OMXSPI har gått upp c:a 14 % på ungefär 1,5 månader, crazy säger jag =)

   Oavsett hur börsen är värderad som helhet kommer jag att köpa ifall någon av aktierna på min bevakningslista når ner till köpvärda nivåer. Tyvärr är det lite mörkt på den fronten för tillfället =(

   Vad gäller sättning så lär det komma en förr eller senare och snarare förr än senare om det fortsätter som nu. Saken är dock den att såväl uppgångar som nedgångar brukar hålla på betydligt längre och med mer kraft än vad man kan tro är möjligt. Det kan därför mycket väl dröja ett bra tag till innan vi nått toppen.

   Önskar dig en trevlig helg Christopher!

   Radera