torsdag 28 maj 2015

Nu är sajten Trade Venue lanserad

Idag lanseras den heltäckande börs- och ekonomisajten Trade Venue som är en social mötesplats för investerare. På sajten kan användarna interagera med varandra, diskutera frågor kring börsrelaterad handel och ekonomiska frågor i allmänhet, följa olika bloggare, skapa en egen blogg eller använda någon av de gadgets som sajten erbjuder. Allt är dessutom helt kostnadsfritt.

Jag har under en tid haft kontakt med gänget bakom Trade Venue och har under resan fått chansen att vara med och bidra i utvecklingen av den nya plattformen. Jag måste säga att jag gillar hela idéen och uppskattar också de tjänster som sajten erbjuder. Det känns därför naturligt för mig att framöver blogga på Trade Venue även om jag under en övergångsperiod kommer att publicera vissa inlägg även på nuvarande plattform. Min blogg hittar du här.

Gänget bakom Trade Venue arbetar nu dag som natt med att skapa en så heltäckande börs- och ekonomisajt som möjligt. Just nu utvecklas många funktioner som kommer förbättra för såväl användarna som för oss bloggare. Trade Venue har ambitionen att, tillsammans med oss bloggare, utveckla marknadens modernaste bloggplattform och visst finns det en del kvar att göra för att nå dit, men förbättringar kommer hela tiden.

8 kommentarer:

 1. Jag kan ju ha missat det, men det verkar inte finnas någon möjlighet att prenumerera med RSS där? Att manuellt gå in för att leta efter uppdateringar är inte så 2015.

  SvaraRadera
  Svar
  1. RSS är på gång så inom kort kan du prenumerera den vägen.

   Radera
 2. Kommer jag att kunna följa din blogg via t.ex. Feedly när du bloggar på Trade Venue? Inte så intresserad av att gå in på individuella hemsidor.

  SvaraRadera
 3. Hej Vägen till frihet!

  Hur ser du på det här erbjudandet hos avanza?


  Estea - Fastighetsinvestering som ger 6,25% i årlig ränta + del av resultatet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   Jag har inte satt mig in i detaljerna vad gäller Esteas kapitalandelsbevis, men vid en första anblick tycker jag att det ser ganska så intressant ut. Räntan är fin och Estea har dessutom tidigare haft god historik kring sina projekt vilket ger viss trygghet.

   När de släppt ut den här typen av produkter tidigare har kursen dock sjunkit något initialt för att sedan återhämta sig. Vid intresse kanske det därför kan vara en idé att inte teckna nu utan vänta och hoppas på att historiken återupprepar sig (vilket så klart inte är garanterat).

   Kolla t ex (3 år): https://www.avanza.se/obligationer/om-obligationen.html/405978/estea-kapbevis1

   Radera
 4. Tråkigt har varit kul att följa dig. Men dessvärre är det slut på det snart. För Tradevenue rör jag inte i med tång!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas självklart att du vill fortsätta att följa mig. Gillar du inte sajten som sådan kan du ju alltid prenumerera på nya inlägg via RSS.

   Radera