lördag 20 februari 2016

Gästinlägg på Tink - Ut ur ekorrhjulet

För en tid sedan blev jag tillfrågad om jag ville skriva ett gästinlägg på företaget Tinks blogg vars app jag tidigare använt. Tink är alltså en kostnadsfri privatekonomiapp som hjälper användaren att kategorisera och sortera ens utgifter vilket skapar god överblick. Om jag fick betalt? Nix, jag har inte fått en krona betalt, men jag tyckte att idén var kul och valde därför att bidra med ett inlägg.

 
Bloggserien går under rubriken "Rik på livet". Gästbloggsinläggen ska präglas av framtidsvisioner och tankar om hur man genom att tjäna, spara eller hantera sin ekonomi på ett alternativt sätt kan bryta sig loss från det vanliga sättet att leva. Inläggen är bloggarnas egna berättelser om hur just de gör för att uppnå ett liv med mer utrymme för sig själva, sina nära och det de älskar.

Det inlägg jag skrev heter Vår resa ut ur ekorrhjulet. Läs det gärna. Även bloggkollegan Per Pennings gästinlägg har publicerats, det heter Vid regnbågens slut. Passa på att läsa även det.

Önskar alla läsare en härlig lördag!

Mvh
/Vägen till Frihet

2 kommentarer:

 1. Tink är en trevlig liten app. Jag har använt den en tid och jag tycker den ger en bra överblick på ett snabbt sätt. Ska kika in gästinläggen, diggar ju både din och Per Pennings blogg så det kan nog bli intressant.

  Ha det gott

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Pengaregn!
   Jo Tink är inte så tokig även om jag själv inte använder den speciellt mycket längre.

   Radera