onsdag 12 oktober 2016

Rapport Q3 2016 - Castellum

Idag vid klockan 13 kom Castellum med sin rapport avseende det tredje kvartalet 2016. Efter att ha ögnat igenom rapporten konstaterar jag att den i många avseenden var riktigt positiv läsning och att VD-ordet andades självförtroende och goda vibbar om framtiden. Slutklämmen var dessutom munter läsning - "Den kanske allra viktigaste förändringen är att vi genom årets affärer kommer att ha förflyttat fastighetsportföljen på ett avgörande sätt för att kunna nå våra tillväxtmål om 10% per år vad gäller förvaltningsresultat och därmed utdelning".


Jag har sedan en tid bytt bloggplattform till Tradevenue så läs resten av inlägget där istället. När du ändå på besök så passa på att spana in spännande bloggar som Fantastiska Farbror Fri (fd Frivid42), Investerarfysikern, SpreZZaturian (som även gör podden 25 minuter), Spartacus Invest, Aktie Inkomster och Sparaklokt. Utöver dessa eminenta bloggare finns många fler intressanta att följa.

4 kommentarer:

 1. Fantastiskt bolag som jag ökade i under dagen. Har väl inte gjort en riktig djupdykning i all fakta och historik, men urifrån all info från bloggar är jag medveten om att Castellum är ett bolag som man vill gå lång i.
  Hoppas det går bra med dina planer. Tittar förbi då och då för att kolla hur det går för dig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ledsen för sent svar, men är just nu i Thailand och njuter =)
   Japp, Castellum är ett mycket trevligt bolag att ha i portföljen och väl värd att gå lång i vid rätt pris.

   Radera
  2. Fortsätt njuta. Tänk på att det är portföljen som betalar och inte du ^^

   Radera
  3. Ja visst är det en härlig känsla =)

   Radera