söndag 18 december 2016

Årets sista utdelning

Då har årets sista utdelningar landat på kontot. Den 16:e december inkom utdelningar från innehaven Realty Income samt Northview Apartment och därmed blir det inga fler utdelningar för det här året.


En jämförelse med förra året visar att utdelningar erhållna under 2016 har ökat med 86% jämfört med 2015. En helt magisk ökning ärligt talat, men också en nivå som blir svår att matcha framöver. Hur som helst ser vi nu fram emot utdelningsåret 2017 där januari börjar fint för att sedan öka under hela våren och början av sommaren. Nu kommer vi snart in i en fantastisk period för oss utdelningsinvesterare. Snöbollen är verkligen i rullning!

Önskar alla en fortsatt trevlig söndag!

Jag bloggar numer på Tradevenue så följ mig där.
Du hittar mig även på Twitter, @Frihet007

2 kommentarer:

 1. Grymt! Själv är man klar med första helåret nu till nyår och har skramlat ihop lika mycket som du fick i december.. :) Nästa år ser trevligare ut dock, ska bli intressant när man kan jämföra tillbaka i tiden.

  God jul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ledsen för sent svar, bloggar egentligen på Tradevenue nu för tiden.

   Tack! Grymt att du verkar ha kommit igång med sparandet och nu börjar få in utdelningar. Det tar så klart lite tid att få snöbollen att börja rulla, men som du säger, nästa år får du mer och året efter det ännu mer osv. Rock on och god fortsättning!

   Radera