onsdag 16 augusti 2017

Fyllt på i Betsson & Handelsbanken

För några dagar sedan passade jag på att fylla på i mina befintliga innehav Betsson och Handelsbanken.
Det var inte på något sätt fyndpriser vi talar om, men jag tycker ändå att främst Betsson känns väl billig just nu givet bolagets kvalitet och lönsamhet. Nu vet vi ju dessutom att marknaden kommer bli reglerad.

SHB ligger i princip på mitt köptak, men jag valde ändå att fylla på med en skvätt då de andas mycket kvalitet.


I övrigt tycker inte jag att det finns speciellt många köpvärda bolag just nu varför jag ligger lågt. Förhoppningsvis dyker det dock upp några tillfällen här framöver då börsen nu brukar gå in i en lite svagare period.

2 kommentarer:

 1. Har saknat dina inlägg. Och det var riktig rolig läsning :) Grattis till detta, och Thailand är ju underbart. Har spenderat många jular/nyår där. Men i år blir vi hemma då vi ska bli föräldrar för första gången i december :) Ska bli kul att följa er planeringsresa inför resdagen!

  //Emelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ohh tack snälla Emelie, nu blev min söndag ännu bättre :)

   Tack också för ditt grattis. Nu längtar hela familjen VtF något enormt, men faktum är ju att även planeringsarbetet är riktigt kul.

   Stort grattis säger jag till er! Att få bli förälder är trots allt den största gåvan av dem alla. Ni kan se fram emot en fantastisk tid även om den ju också kan vara lite jobbig ibland :)

   /Vägen till Frihet

   Radera