torsdag 10 augusti 2017

Om 5 månader smäller det!

Ja det är faktiskt sant. Om bara 5 månader smäller det! Vi har kämpat, vi har krigat och vi har, med bestämda steg vandrat på vägen till frihet. Nu äntligen ska vi få smaka på resultatet av detta mångåriga projekt. Det blev en jackpot =)Frihetsplanen del 1 är i hamn och nu i januari 2018 bär det därför iväg till varmare breddgrader under drygt 3 månader. Att vi nu har möjlighet att göra så här varje år är fortfarande smått overkligt, men det är lönen vi får för vårt strävsamma arbete mot att äga vår tid. Våra passiva inkomster är nu så stora att de med fin marginal täcker detta spännande årliga äventyr vilket även inkluderar alla kostnader vi har kvar i Sverige då vi befinner oss utomlands.

Den mångåriga kampen har ju inte heller bara handlat om att komma i mål med det ekonomiska utan även om att få ihop alla praktiska bitar runt omkring, t ex vad gäller tjänstledighet. På det temat skrev jag några av bloggens mest lästa inlägg:
  1. Fullgöra skolplikten på annat sätt
  2. Beviljad tjänstledighet från arbetsgivaren
Alla pusselbitar har nu fallit på plats och vi är därmed redo att gå på äventyr. Tjänstledighet - check, att vår dotter får Fullgöra skolplikten på annat sätt - check, Ekonomi - check. Nu återstår bara några praktiska detaljer, men inga större hinder utan bara uppgifter som måste fixas, t ex ordna med visum.

I nästa inlägg ska jag delge er läsare mer information om hur vår reseplan ser ut, vilka kommande aktiviteter vi har att genomföra mm.

Önskar er alla en riktigt trevlig kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar